noodles volos banner

Με επίσκεψη Γ. Λάππα και ποδηλατοδρομία συνεχίστηκε το camp του Αιολικού

Ένας ακόμη Βολιώτης καλαθοσφαιριστής μετά τον Μιχάλη Φρουσκλιά αποδέχθηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στο camp του Αιολικού. Αυτή εξάλλου είναι και η φιλοσοφία του Αιολικού Βόλου, να προσκαλεί Βολιώτες αθλητές.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λάππα που δραστηριοποιείται ως αθλητής σε ομάδες  εκτός Βόλου. Όσον αφορά το μπασκετικό του βιογραφικό, είναι αρκετά πλούσιο. Ασχολείται από το 1996 με το μπάσκετ. Ξεκίνησε από τη Μεταμόρφωση και έχει παίξει στη Νίκη Βόλου, στην A.E.K. Άργους, στα Τρίκαλα, τη Χαλκίδα, στον Χολαργό και στην Άκρατα.

Οι μικροί αθλητές άρχισαν ως συνήθως να “ανακρίνουν” τον Γιώργο Λάππα δια μέσου του προπονητή τους Αντώνη Σαμαρά. Κάποια από τα ερωτήματα των μικρών αθλητών ήταν:

- Έχεις ζηλέψει ποτέ κανέναν αθλητή;

- Δεν μπορώ να πω ότι έχω ζηλέψει, ότι έχω θαυμάσει ναι . Άτομα τα οποία θα ήθελα να είμαι στη θέση τους. Όπως π.χ θα ήθελα να είμαι στη θέση του Χαραλαμπόπουλου.

Πώς θα γίνουμε καλύτεροι;

-Παίρνοντας μία μπάλα ρίχνουμε πολλά σουτ. Ο σουτέρ έχει μεγάλη αξία.

-Έχεις παίξει με διάσημους παίκτες;

- Ναι, έχω παίξει και αυτό που παρατήρησα ήταν η απόλυτη συγκέντρωση τους μέσα στο παιχνίδι. Αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά.

-Τι πρέπει να προσέξουμε στην ηλικία που βρισκόμαστε;

- Να έχετε θέληση, να είσαστε δημιουργικοί και να μη σταματάτε ποτέ να δουλεύετε.

-Σκέφτεσαι να γυρίσεις στον Βόλο;

- Ναι, το σκέφτομαι, αλλά είναι δύσκολο.

-Γιατί το βολιώτικο μπάσκετ έχει χαθεί;

Στο Βόλο λείπει η τεχνογνωσία, η φιλοσοφία, το όραμα. Ασχολούνται με πράγματα που δεν πρέπει. Δεν μπορούν οι ομάδες να επεκταθούν, να φέρουν προπονητές εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λάππας έπαιξε ένας εναντίον ενός με αθλητές του Αιολικού (Μπούρα Αλέξη, Σπανόπουλο Πάνο). Εντυπωσιάστηκε και από τους δύο παίκτες όπως και οι παίκτες από το παίξιμο του Γιώργου Λάππα. Όλη η οικογένεια του Αιολικού, το Δ.Σ., η Διοικούσα επιτροπή και τα μέλη ευχαριστούν τον Γιώργο Λάππα που βοήθησε με τις μπασκετικές του εμπειρίες τους αθλητές μας.

 Ποδηλατοδρομία από το Πανθεσσαλικό μέχρι τον Άγιο Στέφανο

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισθείσα ποδηλατοδρομία του Αιολικού Βόλου. Στις 8:00 το πρωί οι αθλητές του Αιολικού συγκεντρώθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απ’ όπου έγινε η εκκίνηση και έφθασαν λίγο πριν από τον οικισμό του Αγίου Στεφάνου. Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα του camp, θα πραγματοποιηθεί πορεία με ώρα εκκίνησης την 7:00 πρωινή και τόπο συγκέντρωσης  το Ε.Α.Κ. Βόλου.

1podilato aiolikos