noodles volos banner

Παρών και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ στην εκδήλωση του B.C. Volos

Η ομάδα μας για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ το Σάββατο 13 Μαΐου στο PUERTO CAFÉ στην παραλία της πόλης μας σε συνεργασία με το ίδρυμα ‘’ ΠΙΣΤΗ’’ που φροντίζει παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες.

Στην γιορτή θα τιμηθούν οι παίκτες της ομάδας μας που πέρασαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας το περασμένο καλοκαίρι, η παιδική ομάδα για τη συμμετοχή της στο final four του παιδικού πρωταθλήματος του Νομού μας, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και ο καλαθοσφαιριστής μας Δημήτρης Κανούλης για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση είναι ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος, που θα τιμήσει την εκδήλωσή μας με την παρουσία του.

Επίσης θα γίνει και λαχειοφόρος, όλα τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στην ‘’ΠΙΣΤΗ’’ όπως και ένα μέρος από τις εισπράξεις του "PUERTO CAFÉ".

H ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης, όλες τις επιχειρήσεις για τα δώρα που πρόσφεραν, το "puerto café" για τη συμμετοχή του στην όλη προσπάθεια , την κ. Ελένη Ζαχαριάδου για τη συνεργασία εκ μέρους της "ΠΙΣΤΗΣ", την αντιδήμαρχο κ. Νατάσσα Μορφογιάννη για τη βοήθεια της καθώς και όσους μας βοήθησαν για να δώσουμε χαμόγελα και ελπίδα στα παιδάκια της ΠΙΣΤΗΣ που το έχουν ανάγκη…

Η εκδήλωση θ’ αρχίσει στις 7μ.μ και καλούμε όλη την πόλη να είναι εκεί μαζί μας και να προσφέρουμε χαμόγελα και χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη ...

B.C.VOLOS-PLAY WITH ‘’PASSION’’….FB (bcvolos)…SITE (basketball-club-volos.simplesite.com)

Τηλ. Επικοινωνίας: 6946284232-6973881647-6987048486...(τηλ. ΠΙΣΤΗΣ…6984530469)