noodles volos banner

"Μπέρδεμα", διαφωνίες και εν τέλει... "Βάκης Παρασκευόπουλος"

Το Σάββατο, στο "Βάκης Παρασκευόπουλος" και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί τελικώς η αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι-οφ ανόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Γυμναστικό Σύλλογο Σοφάδων.

Αδιαμφισβήτητα, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αποτελεί ένα γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για την πόλη μας, με πολλά οφέλη για αυτήν, αλλά φέρνει και... "μπερδέματα" στο τοπικό αθλητικό γίγνεσθαι. Εκτός, λοιπόν, από την αναβολή όλων των αναμετρήσεων των τοπικών μας πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μία ακόμα... "αλλαγή" οριστικοποιήθηκε και φαίνεται ότι εν μέρει δημιουργεί προβλήματα σε τοπικό μας σωματείο.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην αναμέτρηση της Νίκης Βόλου, κόντρα στις Σοφάδες, η οποία τελικά θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/5 και ώρα 16:00 στο "Βάκης Παρασκευόπουλος", ύστερα από απόφαση της ΕΣΚΑΘ και την "σύμφωνη" γνώμη των δύο σωματείων. Ουσιαστικά, οι κυανόλευκοι θα αναγκαστούν να διεκδικήσουν ένα ακόμα ροζ φύλλο, στην προσπάθειά τους για την άνοδο στην Γ' Εθνική, σε ένα ουδέτερο γήπεδο, ύστερα κι από την αδικαιολόγητα σκληρή στάση της ομάδας της Καρδίτσας, που δε δεχόταν καμία από τις προτάσεις που είχε η Νίκη για την διεξαγωγή του αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, την Παρασκευή ή την Κυριακή. Τον λόγο, τότε, πήρε η ΕΣΚΑΘ που έδωσε τελικώς μία μέση λύση, την οποία η Νίκη "αναγκάστηκε" να εγκρίνει, παρά το γεγονός ότι ήταν, στην πραγματικότητα, εις βάρος της.

Στις τάξεις των κυανόλευκων υπάρχει προβληματισμός, καθώς αποτελεί εύλογο γεγονός ότι επιθυμία όλων ήταν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι να διεξαχθεί στην φυσική έδρα της ομάδας, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως ο κόσμος της ομάδας θα στηρίξει για μία ακόμα αγωνιστική την προσπάθεια που γίνεται, γεμίζοντας το Κλειστό του πρώην Αδαμόπουλου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Στα αγωνιστικά, ο Λάμπρος Πρέκας δεν έχει να ανησυχεί για κάτι, βλέποντας όλους τους καλαθοσφαιριστές του να προπονούνται σε "φουλ" ρυθμούς, καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου στις Σοφάδες, όπου η Νίκη επικράτησε εύκολα επί της τοπικής ομάδας, έχει μείνει... πίσω στο μυαλό όλων των ιθυνόντων του τμήματος, καθώς η ενδεχόμενη επιστροφή Δαουλάρη στην αγωνιστική δράση για τους Καρδιτσιώτες, ενδέχεται να τους... "μεταμορφώσει" αγωνιστικά.

Last modified onThursday, 04 May 2017 22:49