noodles volos banner

Τίμησε τον Βασίλη Καραΐσκο το B.C. Volos

Τον Βολιώτη άσο του παρελθόντος Βασίλη Καραΐσκο τίμησε το B.C. Volos στο 3ο τουρνουά άνοιξης, που διοργάνωσε. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται:

«Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το Σάββατο 8 Απριλίου το 3ο τουρνουά άνοιξης με συμμετοχή όλων των παιδιών των τμημάτων της υποδομής. Η ομάδα μας τίμησε για την προσφορά του στο ελληνικό και βολιώτικο μπάσκετ τον Βολιώτη άσο Βασίλη Καραΐσκο που αγωνίστηκε στη Νίκη, στον Πανιώνιο στο Ηράκλειο, στον Φίλιππο Θεσσαλονίκης και σε όλες τις Εθνικές ομάδες. Επίσης το τουρνουά μας τίμησε με την παρουσία του ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ. Γούδας Μάριος που μαζί με τον Βασίλη Καραΐσκο έκαναν τις απονομές στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας μετά τη λήξη των αγώνων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τα παιδιά για τη μεγάλη συμμετοχή τους στο τουρνουά καθώς και το προπονητικό τιμ και τους συνεργάτες της ομάδας μας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν, ώστε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Το κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας ήταν στολισμένο με μπαλόνια με το έμβλημα της ομάδας μας καθώς και τα πανό των χορηγών μας. Πριν από κάθε παιχνίδι γινόταν η παρουσίαση των ομάδων υπό τους ήχους της μουσικής και με το δυνατό “όλε” των μικρών αθλητών μας. Στο τέλος ακολούθησαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες και όλοι έδωσαν ραντεβού για τη Μ. Δευτέρα και πάλι στις προπονήσεις, οι οποίες θα γίνουν μέχρι και τη Μ. Τετάρτη...»

1vraveusi karaiskou