noodles volos banner

Λ. Πρέκας: "Όλοι έχουμε από 25% πιθανότητες"

Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει στις 19.00 το Σάββατο στο Β. Παρασκευόπουλος τον γηπεδούχο Γ.Σ. Βόλου για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Α1, θέλοντας να ξεκινήσει με το διπλό, που θα της δώσει άλλη ώθηση για τη συνέχεια.

Ο προπονητής της Νίκης Λάμπρος Πρέκας, που μίλησε στο magnesiasports, δε θέλησε πάντως να υιοθετήσει τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, δηλώνοντας ότι και οι τέσσερις σύλλογοι που συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Αναλυτικά τόνισε:  «Στα πλέι οφ όλοι έχουν από 25% πιθανότητες, ειδικά στο ξεκίνημα. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμη. Το Σάββατο είναι σημαντικό το ματς και ελπίζουμε να πάμε καλά. Τα πλέι οφ δεν έχουν σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος. Θέλει υπομονή και πίστη και θα βλέπουμε τι κάνουν και οι άλλοι. Θα μετρήσει η έδρα ενδεχομένως, ωστόσο όλα είναι ρευστά αυτή τη στιγμή.

Το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες είναι επί θεωρητικής βάσης. Κρατάμε για μας κάποια πράγματα. Έχουμε δει πάρα πολλά και κοιτάμε μόνο το ματς με τον Γ.Σ. Βόλου. Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια. Κάθε αγωνιστική είναι διαφορετική κι όλα είναι σχετικά. Οι ομάδες θα δείξουν στις δύο πρώτες αγωνιστικές τη δυναμική τους. Εγώ πιστεύω στη δικιά μας ομάδα κι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την άνοδο. Όμως δεν μπορούμε να το πούμε αυτό από τώρα.

Με τον Γ.Σ. Βόλου δεν είναι ένα παιχνίδι μπαράζ, δεν είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε διαφορά, είναι το πρώτο ματς σε ένα καινούριο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλός μας θα παίξει δυνατά κι εμείς το ίδιο, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε».

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας, το οποίο η Νίκη έχασε από τον Γ.Σ. Βόλου στην έδρα της και προκάλεσε αρκετή συζήτηση, ο κ. Πρέκας σχολίασε: «Η βαθμολογική μας θέση μας έδινε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε δύο παίκτες και ήταν δικαίωμά μας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εγώ ελπίζω να βγει μία ομάδα από τον Βόλο στο τέλος, γιατί θα είναι κρίμα».