noodles volos banner

Εξαναγκάστηκαν σε ήττα οι έφηβοι του Γ.Σ. Βόλου στον τελικό

Τα μένεα πνέουν κατά του διαιτητή Παγώνη οι άνθρωποι του Γ.Σ. Βόλου, αφού τον θεωρούν τον βασικό υπεύθυνο για την ήττα τους στις λεπτομέρειες με 58-57 στον τελικό της ΕΣΚΑΘ στην κατηγορία των εφήβων από τη Φαλώρεια με 58-57 στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας.

Κι αυτό γιατί τρεις παίκτες τους, οι Τσίρος, Τάσσος και Νικόπουλος, αποβλήθηκαν με φάουλ, αφού αυτά δίνονταν με εξαιρετική ευκολία εις βάρος τους, και κανείς από την αντίπαλη ομάδα, ενώ αμφισβήτησαν το καθοριστικό φάουλ που κερδίζει ο Χουτέας και κάνει με 2/2 βολές το τελικό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος παίκτης, πατά, όπως δείχνει ξεκάθαρα το βίντεο μέσα από τη γραμμή στη δεύτερη βολή, κάτι που επανέλαβε και σε άλλες περιπτώσεις και που φυσικά απαγορεύεται βάσει κανονισμών. Μετά τις βολές στο ελάχιστο υπολειπόμενο χρόνο, ο Κωστούλας έφτασε κάτω από το κέντρο και του έγινε φάουλ με το σώμα, που δε δόθηκε. 

Ο Γ.Σ. Βόλου θα στείλει το βίντεο με τις φάσεις που αδικήθηκε στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΚΑΘ, ενώ να επισημανθεί ότι η βολιώτικη ομάδα είχε ζητήσει εξαίρεση του Παγώνη, αλλά δεν εισακούστηκε. 

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Τύμπας): Νικόπουλος 1, Κωστόπουλος, Τάσσος 4, Κορτέσης 3 (1), Σπυρόπουλος, Κομματάς, Ντάκης 18 (1), Γιαννίκος, Τσιβγιούρας, Κωστούλας 26 (3), Σπανόπουλος, Τσίρος 2

Last modified onMonday, 03 April 2017 13:44