noodles volos banner

Απ. Έξαρχος: Αυτό που έκανε η ΕΣΚΑΘ δε γίνεται ούτε στη Μοζαμβίκη

Διευκρινίσεις για την ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε το μέλος της Απόστολος Έξαρχος, μιλώντας στον Blue Heart Fm. Με την ανακοίνωση ο Ολυμπιακός πληροφορούσε για το αίτημά του προς την ΕΣΚΑΘ να διακοπεί το πρωτάθλημα πριν την 5η αγωνιστική του δευτέρου γύρου, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας Γ.Σ. Βόλου-Νίκη Βόλου. Ο κ.  Έξαρχος τόνισε ότι η αντιπαράθεση του συλλόγου που εκπροσωπεί, είναι με την ΕΣΚΑΘ και σε καμία περίπτωση με τη Νίκη. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο αγώνας Γ.Σ. Βόλου-Νίκη Βόλου, ενώ ήταν για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου διεξήχθη μετά την 5η αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Ενώ εμείς είχαμε παίξει δύο φορές με τη Νίκη, ο Γυμναστικός με τη Νίκη δεν είχε παίξει καμία. Σε ποια χώρα του κόσμου έχει γίνει αυτό, να παίζονται πέντε αγωνιστικές του δευτέρου χωρίς να έχει τελειώσει ο πρώτος;

Εκεί ζητήσαμε να μη γίνει η 5η αγωνιστική του β’ γύρου, να παίξουν Γ.Σ Βόλου και Νίκη μεταξύ τους και μετά να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και χάθηκε. Εμείς δεν έχουμε κάτι με τη Νίκη. Με την ΕΣΚΑΘ είναι το θέμα που έχουμε και η αντίθεσή μας. Για την ΕΣΚΑΘ βγήκε η ανακοίνωση και ακόμη περιμένουμε απάντηση.

Το λέω και δημόσια ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με τη Νίκη. Μπορούσε να ήταν η Νίκη στη θέση του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχει καμία σχέση η Νίκη. Τα δείγματα γραφής που έχουν δώσει και οι δύο διοικήσεις δεν αφήνουν κανένα ενδεχόμενο για οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Αυτό που έγινε από την ΕΣΚΑΘ, δε γίνεται ούτε στη Μοζαμβίκη».