noodles volos banner

Triple double με μπανταρισμένο κεφάλι ο Θ. Σούλης

Το χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νέους Αθλητές και Αιολικό για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ την περασμένη Κυριακή ήταν ο τραυματισμός του Θοδωρή Σούλη στην αρχή της τετάρτης περιόδου, που συνέχισε με μπανταρισμένο κεφάλι, οδηγώντας στη νίκη την ομάδα του με 81-89 στην παράταση μετά το 71-71 του κανονικού αγώνα. Ο Θοδωρής μάλιστα έκανε triple-double με 15 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 30 πόντους με 3 τρίποντα, αλλά και 5 κλεψίματα και 4 τάπες.

Ο πατέρας του αθλητή μέσω του magnesiasports ευχαριστεί δημόσια τον υπεύθυνο του Αιολικού Σαμαρά Αντώνη, που έτρεξε αμέσως να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον αιμόφυρτο γιο του, όταν τραυματίστηκε, και τον προπονητή της αντιπάλου ομάδας Στρατίκη Σπύρο που είχε το σθένος (μετά από ήττα) και την ανθρωπιά τέσσερις ώρες μετά τον αγώνα να επικοινωνήσει μαζί του ενδιαφερόμενος για τη εξέλιξη της υγείας του γιου του. Η ενέργειά του θεωρεί ο κ. Γιώργος Σούλης ότι τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο ανώτερου επιπέδου.

Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Στρατίκης ήταν ο άνθρωπος που έδωσε ως προπονητής της Νίκης Βόλου την ευκαιρία στον 13χρονο τότε Θοδωρή να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας, με τον πιτσιρικά να σηκώνει το κλειστό στο … πόδι με το πρώτο του καλάθι σε Εθνικό πρωτάθλημα.  

Last modified onThursday, 23 February 2017 11:13