noodles volos banner

Π. Τσώλης: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα το κερδίσουμε»

Ένα από τα παιχνίδια που αυξάνουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον του κόσμου στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ είναι το κλασικό ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό.

Αύριο Σάββατο στις 18.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας οι κυανόλευκοι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου υποδέχονται τον αιώνιο αντίπαλό τους μπροστά στον κόσμο τους, που αναμένεται να γεμίσει τις κερκίδες, και θέλουν μετά από τρεις ήττες σερί πέρσι και φέτος από τους ερυθρόλευκους να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, που θα ξεκαθαρίσει μία και καλή την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Το magnesiaports ζήτησε την εκτίμηση του έμπειρου Παναγιώτη Τσώλη για το σπουδαίο παιχνίδι, με τον 36χρονο σμολ φόργουορντ να τονίζει: «Το παν είναι να συγκεντρωθούμε και να τους κερδίσουμε. Στον πρώτο γύρο μας έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός, αν και πιστεύω ότι εμείς δεν έχουμε άγχος τώρα, πιο πολύ το έχει ο αντίπαλός μας, για να περάσει στα πλέι οφ.

Εμείς έχουμε το αβαντάζ ότι περάσαμε από τη Νίκαια με 21 πόντους διαφορά και πάμε με διαφορετική ψυχολογία. Σίγουρα είναι ένα ματς που κρύβει παγίδες, έχει τις ιδιαιτερότητές του ως τοπικό ντέρμπι, θέλει προσοχή και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα το κερδίσουμε. Έχουμε καλύτερο ρόστερ από το περσινό και δεν αφήνουμε περιθώρια αμφισβήτησης. Θέλουμε να διώξουμε από πάνω μας τη ρετσινιά των τριών συνεχόμενων ηττών και να κερδίσουμε για τους εαυτούς, για τον κόσμο μας και για τη διοίκηση, που είναι συνεχώς δίπλα μας και είναι εντάξει σε όλες της τις υποχρεώσεις της με το παραπάνω. Λίγοι άνθρωποι στον χώρο μας το κάνουν αυτό. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να επικρατήσει κόσμια ατμόσφαιρα».