noodles volos banner

Κάλεσμα της μπασκετικής Νίκης για τον αγώνα της χρονιάς

Τη στήριξη των οπαδών της και του φίλαθλου κόσμου ζητά η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, το ερχόμενο Σάββατο (11/2, 18:00) στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Αναλυτικά, το κάλεσμα:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, στους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας, για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (11/02, 18:00) που βρίσκει την ομάδα μας αντιμέτωπη με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ζητούμε την στήριξη όλων στην φετινή δύσκολη προσπάθεια και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και μακρυά από ακρότητες να απολαύσει έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε δύο από τις δυνατότερες και πιο ιστορικές ομάδες της πόλης μας.
Οι αθλητές και οι προπονητές είναι έτοιμοι, το μοναδικό κομμάτι που λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ που θα μας οδηγήσει στη νίκη και στην κατάκτηση του πρώτου στόχου μας που είναι η είσοδος στα play off, είναι η παρουσία του κόσμου μας στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας.

Η Νίκη Βόλου είναι ο κόσμος της και αυτό μένει να το αποδείξουμε ακόμη μια φορά αυτό το Σάββατο, στις 18:00. Ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας!
Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται".