noodles volos banner

Σαββατοκύριακο με επίσημο και φιλικό ματς για τον Ολυμπιακό Β.

Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με το εκτός έδρας παιχνίδι της ανδρικής ομάδας το Σάββατο στη Νίκαια εκτός έδρας, αλλά και το φιλικό με τη Νίκη για την ενίσχυση της ομάδας Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΜΕΑ την Κυριακή, τονίζονται τα εξής:

«Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 17.30 στη Νίκαια Λάρισας στο Κ.Γ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΤΑΚΗΣ με τον ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ για την 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ  αγωνίζεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν υπάρχουν απουσίες για την ομάδα μας και η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο από το ΕΑΚ Βόλου στις 15.15.

Ένας ενδιαφέρον φιλικός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, μεταξύ του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Ο φιλικός αγώνας διοργανώνεται από τους LIONS  με τη σύμπραξη των δυο ιστορικών ομάδων και τα έσοδα του θα διατεθούν στην ομάδα ΑΜΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ για την ενίσχυση της.

Οι αθλητές της ομάδας μας, οι προπονητές και η Διοικούσα Επιτροπή δέχθηκαν με ευχαρίστηση τη συμμετοχή τους σ’ αυτόν τον φιλικό αγώνα, παρότι και οι δυο ομάδες αγωνίζονται μια μέρα πριν για το πρωτάθλημα, προκειμένου να συνδράμουν στο σκοπό που αυτός. Θα προσπαθήσουν να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που θα έλθουν να τον παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ, που στηρίζουν τον Ειδικό αθλητισμό στην πόλη μας για πολλά χρόνια.

Ο αγώνας αυτός ήταν προγραμματισμένος για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων αλλά λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων δε διεξήχθη τότε».