noodles volos banner

Αρχίζει ο 2ος γύρος στην ΕΣΚΑΘ, χωρίς να τελειώσει ο πρώτος

Η Ε.Σ.ΚΑ.Θ και η Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ αποφάσισαν το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου να γίνουν κανονικά οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για τη συγκεκριμένη ημερομηνία για όλες τις κατηγορίες ΕΣΚΑΘ (Α1, Α2, Β’, Γυναικείο, εφηβικά, παιδικά, κορασίδων).

Επομένως, η διοργανώτρια αρχή αρχίζει το δεύτερο γύρο, χωρίς να τελειώσει ο πρώτος! Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι θα υπήρχε μεγάλο μπέρδεμα με τη διεξαγωγή παιχνιδιών στα κλειστά γήπεδα και άλλων αθλημάτων, που έχουν προγραμματιστεί, οπότε αναγκαστικά θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ, δηλαδή η 10η, ενώ τα παιχνίδια  της 9ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένα για το Σάββατο 14/01/2017 & Κυριακή 15/01/2017 σε όλη τη Θεσσαλία και αναβλήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα πραγματοποιηθούν σε εμβόλιμη αγωνιστική το τριήμερο των Απόκρεω, και συγκεκριμένα  25 & 26 Φεβρουαρίου 2017.

Επίσης τα παιχνίδια της Β' ΕΣΚΑΘ που αναβλήθηκαν το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν  μετά από συνεννόηση  των ομάδων και  αν βρεθούν γήπεδα σε οποιαδήποτε ημερομηνία κανονίσουν οι ομάδες μεταξύ τους.

Όσο για το Final-4 του κυπέλλου, που είχε αναβληθεί το Σαββατοκύριακο 7-8/1 και προοριζόταν να γίνει στις 25 και 26/2, ημερομηνία κατά την οποία τελικά, όπως σημειώσαμε, θα γίνει η αναβληθείσα 9η αγωνιστική, κατά πάσα πιθανότητα, χωρίς να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των πρωταθλημάτων, αφού δεν υπάρχει κάποια άλλη ελεύθερη ημερομηνία μέχρι τότε.

Ουσιαστικά η ΕΣΚΑΘ για όλα τα παραπάνω πληρώνει το γεγονός ότι ξεκινά τα πρωταθλήματά της το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, πράγμα τελείως ακατανόητο, και δεν έχει ημερομηνίες σε περίπτωση ανεπιθύμητων αναβολών.

 

Last modified onWednesday, 18 January 2017 11:15