Logo
Print this page

Όμορφο θέαμα στο τουρνουά του Αιολικού (16 photos)

Σε δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του Αιολικού γίνεται αναφορά στο πετυχημένο χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ του συλλόγου, ενώ απευθύνονται και ευχαριστίες σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην άρτια διεξαγωγή του. Αναλυτικά:

«Όμορφο θέαμα παρουσίασαν οι μικροί αθλητές στο εορταστικό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά 2017 του Αιολικού Βόλου.

Διακόσιοι πενήντα και πλέον αθλητές πλημμύρισαν το κλειστό  Δημοτικό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας και του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας από τις 3 έως 5 Ιανουαρίου2017.  Για το τουρνουά προσκλήθηκαν  οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου, του Ίωνα και των Τιτάνων Αλμυρού.

Τα παιχνίδια διεξήχθησαν χωρίς σκορ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αθλητές  να αγωνισθούν χωρίς άγχος, ξεδιπλώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις μπασκετικές τους ικανότητες .Τους αγώνες παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών απ’ όλες τις συμμετέχουσες  ομάδες.

 Ευχαριστούμε τον αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ και προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου κ. Καπουρνιώτη Μιχαήλ για την παραχώρηση του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας και για την αμέριστη βοήθεια, ώστε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά με επιτυχία.

 Ευχαριστούμε τον αντιπρόεδρο της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και πρόεδρο του Ίωνα κ. Φαρμάκη Νικόλαο για τη συμμετοχή της ομάδας του.

 Ευχαριστούμε τις προπονήτριες του Ολυμπιακού Βόλου κ.κ. Παπαθανασίου  Ελένη και Ράμμου Γιάννα για την ενεργό συμμετοχή τους.

 Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο της ακαδημίας των Τιτάνων Αλμυρού, γνωστό προπονητή κ. Φλεβάρη Αθανάσιο για τη συμμετοχή της ομάδας του.

 Τέλος, ευχαριστούμε τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας κ. Σαμαρά Αντώνη όπως και τους προπονητές μας κ.κ. Καπουρτίδου Μαρία, Οικονόμου Γεώργιο για την αστείρευτη ενέργεια και διάθεση που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά».

*Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά στην παρακάτω image gallery

Από το Δ.Σ.

 

 

 

Last modified onSunday, 08 January 2017 01:21

Image Gallery

{gallery}45670{/gallery}
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]