Logo
Print this page

Η ΠΙΣΤΗ ευχαριστεί το B.C. Volos

Τις ευχαριστίες της απευθύνει «Η ΠΙΣΤΗ» προς το B.C. Volos για τη στήριξη που προσέφερε στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις μέσω του πρόσφατου φιλανθρωπικού τουρνουά, που διοργάνωσε, αλλά και διαχρονικά.

 Η ανακοίνωση: "Θεωρούμε υποχρέωση να πούμε δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Ακαδημία Μπάσκετ Βόλου BC Volos και τους υπεύθυνους αδερφούς Καρακατσούνη Γιάννη, Ντίνο και Χάρη καθώς και τη Μικαέλα Κύρου για τη συμπαράστασή τους στο έργο της ΠΙΣΤΗΣ (που βοηθά παιδιά με καρκίνο) και για τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, που έγινε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ της ομάδας του BC Volos και της ομάδας Παλαιμάχων Βόλου-Λάρισας. Ο αγώνας έγινε σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΣΤΡΑ.

Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, που αφιερώθηκε και στα παιδιά μας. Τους ευχαριστούμε για την πολυετή συμπαράσταση στον αγώνα μας, καθώς έχουν κάνει θεσμό την τελετή λήξης να την αφιερώνουν στην ΠΙΣΤΗ και τους ευχόμαστε ένα πρωταθλητικό και δημιουργικό 2017 και χρόνια πολλά στην "ψυχή" της ομάδας, Γιάννη Καρακατσούνη".

Για την ΠΙΣΤΗ, 

Ελένη Ζαχαριάδου

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]