noodles volos banner

Με τέσσερις απουσίες και για την εμπειρία ο Ίωνας στο φάιναλ φορ

Tο Σάββατο στις 17.30 ο Ίωνας αντιμετωπίζει τους Σοφάδες για το Final Four του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ στο ΕΑΚ της Λάρισας. Η προετοιμασία της ομάδας του Άγη Τζούμα ξεκίνησε από την Τρίτη, με τον 40χρονο τεχνικό να μην υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες, τον Θ. Φαρμάκη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, τον Απ. Βασδέκη λόγω στρατού, καθώς και τους Λ. Παλιόπουλο και Σ. Φαρμάκη, που είναι τραυματίες.

Στις τάξεις του Ίωνα βλέπουν αυτό το ματς ως μία μεγάλη εμπειρία και θεωρούν, παρόλο που ο αντίπαλος είναι ισχυρός και το φαβορί, ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι, που η βολιώτικη ομάδα θα πάει να το παίξει στα ίσια και χωρίς άγχος.

Θυμίζουμε ότι ο Ίωνας προκρίθηκε στο φάιναλ φορ, χωρίς να αγωνιστεί στη φάση των 16 και στα προημιτελικά. Αρχικά, η Νίκη Β., με την οποία είχε κληρωθεί, αποσύρθηκε από τον θεσμό μαζί με τον Ολυμπιακό Β. και τον Γ.Σ. Βόλου, διαμαρτυρόμενοι όλοι τους για το άδικο σύστημα των διασταυρώσεων μετά τη φάση των ομίλων, ενώ στη φάση των οκτώ, αφού είχαν μείνει μόλις επτά ομάδες, έπρεπε μία να περάσει μπάι στους 4 κι αυτή μετά από κλήρωση ήταν ο Ίωνας.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Final-Four Κυπέλλου Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8/1/2017 με τη συμμετοχή του Ίωνα, του Γ.Σ. Σοφάδων, του Σπάρτακου και του Εθνικού Λάρισας, έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/01/2017

Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ 17:30 Α.Σ. ΙΩΝΑΣ-Γ.Σ.ΣΟΦΑΔΩΝ

Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ 19:00 ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/01/2017

Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ 17:30 ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ 19:00 ΤΕΛΙΚΟΣ