noodles volos banner

Γ. Στεργιόπουλος: «Ν’ αλλάξουμε την ψυχολογία και να δουλέψουμε»

Νέος τεχνικός του Γ.Σ. Αλμυρού είναι ο Γιάννης Στεργιόπουλος, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, με την επίσημη ανακοίνωση να βγαίνει σήμερα Παρασκευή: «Το Δ.Σ του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη. Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο και προπονητή Παναγιώτη για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Ο νέος τεχνικός γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολο έργο, αφού μέχρι στιγμής η ομάδα έχει μία νίκη σε οκτώ ματς τον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ και στο φινάλε του πρώτου γύρου αντιμετωπίζει τον ισόβαθμό της στην τελευταία θέση Γ.Σ. Διλόφου στις 14 Ιανουαρίου. Χθες Πέμπτη ο Γιάννης Στεργιόπουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση, από την οποία απουσίαζε ο Θέος, που εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τη μέση, ενώ σήμερα στις 17.30 είναι προγραμματισμένο φιλικό στο Β. Παρασκευόπουλος με τον Γ.Σ. Βόλου, προκειμένου να έχει μία πρώτη εικόνα για τους παίκτες του.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο magnesiasports: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε βασικά ν’ αλλάξουμε την ψυχολογία  και με πολλή δουλειά να σώσουμε την ομάδα, παίρνοντας κάποιο ή κάποια ματς εκτός προγράμματος. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, εφόσον δεν υπάρχει και η δυνατότητα μεταγραφής. Είναι έτσι η κατηγορία, που ξέρεις ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις τρεις-τέσσερις ομάδες, οπότε κοιτάς τα παιχνίδια με τους υπόλοιπους. Πάντως σίγουρα ελπίζουμε. Αυτό που θέλω είναι να μαζευόμαστε στις προπονήσεις, για να δουλέψουμε σωστά». 

Last modified onFriday, 30 December 2016 14:48