noodles volos banner

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά διοργανώνει ο Αιολικός

Από σήμερα Τρίτη έως την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το εσωτερικό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Αιολικού Βόλου με τη συμμετοχή όλων των παιδιών της ακαδημίας εκτός από τα παιδιά του μίνι και του Α’ παιδικού. Στο τουρνουά θα συμμετέχει και το B.C. BOLOS με το τμήμα των  παμπαίδων.

Το Α’ παιδικό όπως και το μίνι θα ταξιδεύσουν στις 27 και 28 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Θα αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες των ΑΡΗ, ΜΕΝΤ, ΟΡΦΕΑ ΣΟΥΡΩΤΗΣ, ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ.

Ο σκοπός της αποστολής είναι να αποκτήσουν οι αθλητές του Αιολικού αγωνιστική εμπειρία, βελτίωση των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων, καινούριες παραστάσεις κ.τ.λ. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο “Νίκος Γκάλης”. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και περιήγηση στο μουσείο του ΑΡΗ.

Από τις  3 Ιανουαρίου έως 5 Ιανουαρίου στο κλειστό της Ν. Ιωνίας  θα διεξαχθεί τουρνουά με τις ομάδες του Αιολικού, Ολυμπιακού Βόλου, Ίωνα Βόλου και Τιτάνων Αλμυρού. Διακόσια πενήντα παιδιά και πλέον  απ' όλα τα τμήματα θα αγωνιστούν δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους.

Σκοπός των τουρνουά

Τα παιδιά της Ακαδημίας συναντιούνται σε όλους τους αγώνες με τα παιδιά των άλλων ομάδων, δημιουργούν γνωριμίες, φιλίες, καλό κλίμα και υγιή ανταγωνισμό. Ο αθλητισμός και ειδικότερα το μπάσκετ έχει το χάρισμα να μαγνητίζει, να κερδίζει χαμόγελα, να δημιουργεί δυνατές φιλίες που μερικές φορές κρατούν μια ζωή, αλλά κάποιες φορές έχει και πίκρες. Οι αθλητές εμπεδώνουν αξίες, όπως συνεργασία, πειθαρχία, ομαδικότητα, συντροφικότητα, αυτοπεποίθηση, αλληλεγγύη, πίστη σ’ ένα σκοπό. Αξίες που χαλυβδώνουν το χαρακτήρα τους και τους ακολουθούν στην πορεία της ζωής τους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ από το Δ.Σ. του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.