noodles volos banner

Με Μπουντούρη και Λιαδέλη το φιλανθρωπικό παιχνίδι του B.C. Volos

Φιλανθρωπικό παιχνίδι διοργανώνει την Παρασκευή 30/12 το B.C. Volos, που θα αντιμετωπίσει ομάδα παλαιμάχων του Βόλου και σ’ αυτό θα συμμετάσχουν οι μεγάλοι άσοι του παρελθόντος Π. Λιαδέλης και Ν. Μπουντούρης κι όχι μόνο.

Η ανακοίνωση του B.C. Volos:

«Η oμάδα μας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου και το κανάλι ΑΣΤΡΑ διοργανώνουν φιλικό παιχνίδι μπάσκετ την Παρασκευή 30-12-2016 στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος. Ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 3μ.μ. και θα μεταδοθεί απευθείας από το astra tv.

Τα τρόφιμα μπορείτε να τα φέρνετε στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Ν. Ιωνίας από την Τρίτη 27 έως και Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 και τις ώρες 6-9 μ.μ. και φυσικά την ημέρα του αγώνα στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος ( 3-5 μ.μ.).

Τα τρόφιμα θα δοθούν στα σπίτια γαλήνης του Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος σε οικογένειες των παιδιών της ''ΠΙΣΤΗΣ '' και σε οικογένειες της πόλης μας που τα έχουν ανάγκη.

Στο παιχνίδι που θα γίνει μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας παλαιμάχων της πόλης μας, θα συμμετέχουν και οι παίκτες μας που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες, ενώ στην ομάδα των Παλαιμάχων θ’ αγωνιστούν οι πρώην διεθνείς Βολιώτες άσσοι Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης. Επίσης γίνονται προσπάθειες να έρθουν και άλλα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, για να ενισχύσουν την προσπάθεια μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο κ.κ. Βλιώρα Γιώργο και Μιχάλη Καπουρνιώτη του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ καθώς και τον κ. Σάκη Κοκκίνη για την αποδοχή της πρότασης αλλά και της συνεργασίας.

«Όλη η πόλη μια αγκαλιά»

Να δώσουμε χαμόγελα σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας … Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 30-12-2016 στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος

(τα τρόφιμα μπορείτε να τα φέρνετε στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Ν. Ιωνίας και την ημέρα του αγώνα στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος.

Τηλ. επικοινωνίας : 6946284232-6987048486-6973881647)»