noodles volos banner

Μόνος πρώτος σε άδειες κερκίδες ο Ολυμπιακός Β.

Όσοι έλεγαν από τον Ολυμπιακό Βόλου ότι μόνο στο ντέρμπι με τη Νίκη θα έχουν κόσμο δικαιώνονται απόλυτα. Στο χθεσινό ματς με τον Γ.Σ. Διλόφου, το οποίο εξελίχθηκε θριαμβευτικά για τους ερυθρόλευκους, αφού δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συντρίψουν τους ουραγούς του πρώτου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ με 88-48, ο κόσμος της ομάδας έλαμψε διά της απουσίας του, παρότι η ομάδα του Φ. Μαυρομιχάλη έχει κάνει το έξι στα έξι μέχρι στιγμής και είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Μάλιστα στο σάιτ του μπασκετικού Ολυμπιακού το σχόλιο που γίνεται στην ανάρτηση για το παιχνίδι τα λέει όλα: «Αρνητική εικόνα οι άδειες κερκίδες γεγονός που σχολιάστηκε από τους  ανθρώπους της Δ.Ε. μπάσκετ απορώντας για την απουσία του κόσμου σε μια χρονιά που η ομάδα μας πρωταγωνιστεί παίζει καλό μπάσκετ και είναι μόνη πρώτη και αήττητη και ειδικά σε αυτές τη στιγμές που η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη κυρίως ηθικά και μετά οικονομικά».

Ο κόσμος δεν υπήρχε, όχι μόνο για δει το ματς, αλλά και για να χειροκροτήσει την ομάδα μπάσκετ με καρότσι Αργοναύτες που τιμήθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου (ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Τσεκούρας απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο των Αργοναυτών κ. Μαλάτο), σε μία συμβολική κίνηση με πολλά μηνύματα λόγω της χθεσινής παγκόσμιας μέρας για τα ΑΜΕΑ, ενώ παραδόθηκαν  οι φανέλες με τις υπογραφές των παικτών και των παικτριών των δύο ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 47-24, 67-36, 88-48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ( Μαυρομιχάλης-Καραγιώργης): Καραγεώργος 14 (4), Γεωργίου 3 (1), Αλεξίου, Καφάσης 10, Αχριάνης 7 (1), Βλασταρίδης 7 (1), Μπαμπάνης 5 (1), Αναστασόπουλος 3 (1), Σκαμάγκας 14 (2), Παρασκευάς 19.

 

 

 

 

 

 

Last modified onSunday, 04 December 2016 12:08