noodles volos banner

Χωρίς Πανταζή με Εθνικό η ΑΕΒΔ

Με μία μόλις απουσία προετοιμάζεται η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου για το παιχνίδι της Β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, με αντίπαλο τον Εθνικό Λάρισας το Σάββατο (15/10, 19:00) στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας, Πάρις Λότφι, δεν υπολογίζει τον γκαρντ Πανταζή, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός.

Οι «πορτοκαλί», από 'κει και πέρα, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό τους και θα ταξιδέψουν πλήρεις στη Λάρισα αύριο το μεσημέρι, με στόχο μία καλή εμφάνιση και γιατί όχι τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ΑΕΒΔ πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση, χθες Πέμπτη (13/10), με την ομάδα σήμερα να έχει ρεπό και να δίνει το ραντεβού της αναχώρησής της για τη γειτονική Λάρισα αύριο στις 5 το απόγευμα.

Τέλος, όσον αφορά την περιβόητη υπόθεση της αποχώρησης Νίκης, Ολυμπιακού και Γυμναστικού από τον θεσμό του Κυπέλλου, σε συνδυασμό με την κοινή ανακοίνωσή τους, η οποία θίγει τα σωματεία της Μαγνησίας που θα συμμετάσχουν κανονικά στην επόμενη φάση, οι ιθύνοντες του Διμηνίου ενδέχεται να απαντήσουν με τη δική τους επίσημη θέση.

Last modified onFriday, 14 October 2016 22:25