noodles volos banner

Κρίτσαλος: «Μόνο περηφάνια για Τελλίδη, είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθεί»

Με αφορμή τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Τελλίδη στον Ολυμπιακό Βόλου της Α1 ΕΣΚΑΘ, ο πρώην προπονητής του στη Σκιάθο και μπασκετικός «μέντοράς» του, Κωνσταντίνος Κρίτσαλος, πραγματοποίησε δηλώσεις στο magnesiasports και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην καλαθοσφαιριστή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καταρχήν, ο Κωνσταντίνος από πέρσι που έφυγε για την Κρήτη και πήρε μεταγραφή σε ομάδα Α’ Τοπικού, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα, μόνο περηφάνια ένιωσα για αυτό το παιδί. Το ίδιο ισχύει και για φέτος που πήρε μεταγραφή σε μία ιστορική ομάδα της πόλης του Βόλου, όπως ο Ολυμπιακός.

Είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας αυτής. Δουλεύει πάντα με πολύ ζήλο και όρεξη και πιστεύω πως θα ξεχωρίσει. Τον συγχαίρω και του εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες.

Για το τέλος, για μένα προσωπικά, κάθε αθλητής που θα φεύγει από το νησί της Σκιάθου, όπως ο Τελλίδης, με ενδιαφέρει να διαπρέπει ως φοιτητής, γιατί οι σπουδές έχουν προτεραιότητα και στη συνέχεια έρχεται το κομμάτι του μπάσκετ. Μακάρι όλα τα παιδιά να κάνουν το βήμα παραπάνω και να πηγαίνουν σε συλλόγους μεγαλύτερους, σε σχέση με αυτόν που ξεκίνησαν».

Last modified onThursday, 22 September 2016 12:49