noodles volos banner

Παίκτης της ΑΕΒΔ ο Καρπέτης

Καλαθοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Βόλου Διμηνίου πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Καρπέτης, ο οποίος δίνεται στους "πορτοκαλί" με ένα αγωνιστικό έτος υποσχετικής από τη Νίκη Βόλου.

Ο 22χρονος γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα του Διμηνίου, ύστερα από έναν χρόνο παρουσίας του στην ομάδα της Νίκης και ενδέχεται να βοηθήσει σημαντικά στην εκπλήρωση των στόχων της νεοφώτιστης ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ, που είναι η γρήγορη παραμονή και η όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική εικόνα και παρουσία.

Ο Καρπέτης προπονείται εδώ και αρκετό καιρό υπό τις οδηγίες του Πάρι Λότφι, έχει συμμετάσχει σε όλη την προετοιμασία της ΑΕΒΔ, με το δελτίο του, όμως, να μην είναι ακόμα έτοιμο, εξού και η απουσία του από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, με αντίπαλο τον Α.Σ. Φαρσάλων για το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ. Η μετακίνησή του ολοκληρώνεται σήμερα, με τα γραφειοκρατικά ζητήματα να τελειώνουν εντός της εβδομάδας και την παρουσία του στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου να μοιάζει πολύ πιθανή.

Υπενθυμίζουμε, πάντως, πως τα δικαιώματα του νεαρού θα συνεχίσουν να ανήκουν στην ομάδα της Νίκης, με τον καλαθοσφαιριστή να φεύγει για το Διμήνι με ένα χρόνο υποσχετικής κι όχι έχοντας πάρει την ελευθέρας του.