noodles volos banner

“Πρώτη” με φιλοδοξίες και νέα πρόσωπα για τη Νίκη

 Ξεκίνησε τη Δευτέρα, αμέσως μετά από την πρώτη προπόνηση των Νέων Αθλητών, η προετοιμασία για την ομάδα της Νίκης Βόλου, υπό τις οδηγίες του Λάμπρου Πρέκα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Μάλιστα το παρών έδωσαν όλα τα μέλη Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης. Ο Λάμπρος Πρέκας ήρθε σε μία πρώτη επαφή με τη νέα του ομάδα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα την βρει στην Α1 ΕΣΚΑΘ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στην προπόνηση αυτή, που σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για τους κυανόλευκους, συμμετείχαν συνολικά δώδεκα καλαθοσφαιριστές και απουσίαζε μόνο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Μπόγδανος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά οι καλαθοσφαιριστές που συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση: Παπούλιας, Τζίνης, Μαυροφώτης, Βλήτσιος, Τσώλης, Τοκατλίδης, Αμανατίδης, Γιωτόπουλος, Μουχαρέμ, Κοντογιάννης, Καραθανάσης, Τσαβές.

 Στόχος της ομάδας, σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου, είναι το σύγχρονο και καλό μπάσκετ, σε συνδυασμό την όσο δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Πρέκας: “Η Νίκη πάντα έχει υψηλούς στόχους”

3nikiandres

Δηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης της Νίκης Βόλου, πραγματοποίησε στο magnesiasports ο τεχνικός των κυανόλευκων, Λάμπρος Πρέκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Καταρχάς, εύχομαι υγεία, να είμαστε δυνατοί. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να γίνουμε ομάδα, γιατί με το ρόστερ μόνο κανείς δεν έκανε τίποτα. Όχι πολλά λόγια, να δουλέψουμε σκληρά εντός γηπέδου καθημερινά και φυσικά να ευχαριστιόμαστε αυτή τη δουλειά που κάνουμε, δηλαδή τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ελπίζουμε αυτή η δουλειά, μέχρι τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, να βγει μέσα στο παρκέ.

Όσον αφορά τους στόχους μας, είναι δεδομένο πως πάντα η Νίκη έχει υψηλούς στόχους. Εμείς θα πάμε βήμα-βήμα, προκειμένου να μπορέσουμε σταδιακά να αποκτήσουμε ττη λεγόμενη “χημεία” και να συνηθίσουμε την καινούρια μας φιλοσοφία. Το σημαντικότερο για μένα είναι η καθημερινή παρουσία των καλαθοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να το πετύχουμε.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του νομού μας κι ελπίζω να ανέβει πιο ψηλά ο μπασκετικός Βόλος, σε ένα καλύτερο επίπεδο, καθώς έχουμε μείνει πίσω, σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις της Θεσσαλίας”.

2nikiandres

Last modified onTuesday, 30 August 2016 10:39