noodles volos banner

Με Μητρουλά, Αναγνωστόπουλο και Μ. Καπουρνιώτη η Μεταμόρφωση!

 Στην Α2 ΕΣΚΑΘ θα πάρει μέρος τη νέα σεζόν η Μεταμόρφωση, καθώς λόγω της αποχώρησής της από τη Γ’ Εθνική πέρσι, υποχρεούται να αγωνιστεί σε μία κατηγορία μικρότερη απ’ αυτή που θα υποβιβαζόταν.

Πάντως, οι κινήσεις που γίνονται είναι πολύ δυναμικές και στοχεύουν στην άνοδο στην πρώτη τοπική κατηγορία. Αυτό μαρτυρά το γεγονός ότι κλείστηκαν δύο παίκτες που αποτελούν πολυτέλεια για την Α2, όπως είναι ο σέντερ Αντώνης Μητρουλάς, που έπαιξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Γ.Σ. Αλμυρού, και τον πλέι μέικερ Μανώλη Αναγνωστόπουλο, που έχει περάσει από Νίκη, ΓΑΣ Κομοτηνής, Γ.Σ.Α. και Ολυμπιακό Β.

Ο Μητρουλάς (φωτό) ουσιαστικά επιστρέφει στη Μεταμόρφωση μετά από δέκα χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σ’ αυτή για επτά σεζόν, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και των Ολυμπιακού, Κενταύρου Κατηχωρίου, Θεσσαλικού, Ανάληψης και Γ.Σ. Σαππών Κομοτηνής.

Πέρα όμως από τη σημαντική ενίσχυση που περιλαμβάνει και νεαρούς παίκτες από τον Ολυμπιακό Β., έκπληξη είναι η παρουσία ως πρώτου προπονητή του Μιχάλη Καπουρνιώτη, που θα απασχολείται παράλληλα με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού. Μάλιστα δίπλα του θα είναι και στη Μεταμόρφωση ο Μάριος Μπορίνος. 

Last modified onSaturday, 09 July 2016 16:36