noodles volos banner

"Συνεχίζουμε έχοντας πετύχει τους βασικούς στόχους μας για το καλύτερο δυνατό"

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ολοκληρώθηκε αναφορικά με την κανονική του διάρκεια και σειρά έχουν τα πλέι οφ ανόδου. Οι ομάδες του κυανόλευκου συλλόγου είχαν μια πετυχημένη σεζόν: η Νίκη Βόλου τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου της και διεκδικεί την αλλαγή κατηγορίας (ενώ ήταν επίσης φιναλίστ στο Κύπελλο) και οι Νέοι Αθλητές Νίκης πέτυχαν πέντε νίκες κι εξασφάλισαν την παραμονή.
Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, με ανάρτησή της στο facebook κάνει τον απολογισμό, απευθύνει συγχαρητήρια κι ευχαριστίες και αναφέρει πως η σεζόν χαρακτηρίζχεται πετυχημένη. 

Αναλυτικά:
"Θα θέλαμε να μοιράσουμε συγχαρητήρια για αυτές τις δύο μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες ήρθαν μέσα από τη σωστή δουλειά, την πίστη, την επιμονή αλλά και την στοχοπροσήλωση και των δύο ομάδων. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την ανταγωνιστικότητα τους, καθώς μέχρι την τελευταία αγωνιστική κρίνονταν 3 από τις 4 προνομιούχες θέσεις σε κορυφή και ουρά. Ξεχωριστά συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε στις 4 ομάδες που κατάφεραν, την είσοδο τους στα πλέι οφ ανόδου και ευχόμαστε να συντελέσουν στη διεξαγωγή ενός εξίσου ανταγωνιστικού μίνι πρωταθλήματος.
Ο βασικός στόχος της διοικούσας επιτροπής επετεύχθη, με την εξασφάλιση της πρώτης θέσης και την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Επιπρόσθετα,οι Νέοι Αθλητές εξασφάλισαν την παραμονή, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς φερέλπιδες αθλητές μας, το παιδικό μας τμήμα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο και οι ακαδημίες μας αναβιώνουν, με καθημερινή προσέλευση από νέους μικρούς αθλητές.
Όσον αφορά στην ανδρική ομάδα, η επιτυχία ήρθε μέσα από διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Υπήρχαν ήττες που μας πλήγωσαν πραγματικά και όλοι ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας για να μην μειώσουμε τις προσπάθειες μας, τους αντιπάλους και την ομάδα που εκπροσωπούμε. Βλέπετε, μέχρι πριν μερικούς μήνες, η θέση μας ήταν στην κερκίδα και ουδείς από εμάς είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το διοικητικό κομμάτι. Δείξαμε αυτοσυγκράτηση και συσπειρωθήκαμε, ώστε μέσα από αυτές τις χαμένες μάχες να καταφέρουμε να δυναμώσουμε, με στόχο να κερδίσουμε τον πόλεμο. Κάτι που καταφέραμε. Ο αθλητισμός, για εμάς, είναι πολιτισμός και με αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας απέναντι σε αντιπάλους με πολλαπλάσιο μπάτζετ και μεγαλύτερη εμπειρία σε αγώνες πλέι οφ.
Από την μεριά μας, δεσμευόμαστε πως θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, με τον κόσμο στο πλευρό μας, να καταφέρουμε αυτό που ίσως μοιάζει αδύνατο, για να αποκαταστήσουμε το όνομα και τη φήμη του ιστορικότερου σωματείου στην πόλη, κάτι το οποίο έχουμε καταφέρει ήδη σε μεγάλο βαθμό.
Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης και σε όλες τις συζητήσεις ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και διοικούσα επιτροπή, κοινός παρονομαστής ήταν η παρουσία του κόσμου της Νίκης Βόλου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Τώρα, η Νίκη μας χρειάζεται περισσότερο. Όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία έδρα φρούριο και να την προφυλάξουμε τόσο από τις αντίπαλες ομάδες, αλλά κυρίως από τους εσωτερικούς μας εχθρούς, εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται πως το μπάσκετ είναι πολιτισμός και πώς με επεισόδια δεν κερδίζονται αγώνες.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση, υπομονή και κουράγιο σε ένα μέλος της οικογένειας της Νίκης Βόλου, τον Θανάση Κουτίνα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή. Η χαρά της πρόκρισης μετριάστηκε όταν πληροφορηθήκαμε το ατυχές αυτό συμβάν. Γρήγορη επιστροφή στα παρκέ ,Σάκη !!
Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί από ποτέ, έχοντας ήδη πετύχει τους βασικούς στόχους μας για το καλύτερο δυνατό και κάτι τέτοιο είναι εφικτό, μόνο αν κλείσουμε τα αυτιά μας σε σειρήνες και συνεχίζουμε με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και προπόνηση. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους παίχτες και στους προπονητές μας,που μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε, όσο είμαστε ξύπνιοι.."