noodles volos banner

Αχ. Μπέος: "Εργαλείο του Ολυμπιακού η Λίγκα"

Φουλ επίθεση του Αχιλλέα Μπέου κατά του Ολυμπιακού μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαϊδη. Τον κατηγόρησε ότι έχει ως εργαλείο του την Λίγκα και σχολίασε: «Έχει μακράν την καλύτερη ομάδα. Δεν έχουν καταλάβει ότι γίνονται αντιπαθητικοί;».

Ο δήμαρχος Βόλου στην αναφορά του στο ντέρμπι στάθηκε στην παρουσία πολλών ατόμων που δεν είχαν κανέναν λόγο να είναι εκεί –όπως είπε- στη φυσούσα.

«Το Σάββατο είδα κάτι φιγούρες που με έπιασαν τα γέλια. Σε έναν αγώνα στον πάγκο κάθονται μόνο όσοι υπάρχουν στο φύλλο αγώνα. Όλοι αυτοί για ποιον λόγο ήταν;», ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Είναι δυνατόν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να επιτρέπουν να γίνονται αυτά τα αίσχη; Ο ένας να τρώει ένα εκατομμύριο και ο άλλος 15.000 ευρώ. Εργαλείο του Ολυμπιακού είναι η Λίγκα. Τι είναι; Δεν έχουν καταλάβει ότι γίνονται αντιπαθητικοί; Ο Ολυμπιακός έχει μακράν την καλύτερη ομάδα. Δεν τα έχει ανάγκη. Είπε προ ημερών ο κ.Βρέντζος τέλος στο μονοπώλιο. Γιατί δεν είπε και τέλος στο παρασκήνιο; Είναι ντροπή να ανέχονται οι ομάδες τέτοιες καταστάσεις; Εύχομαι με αφορμή το ντέρμπι. Αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟ να είναι η αρχή του τέλους. Να σταματήσουν αυτά τα πράγματα. Πρέπει πλέον οι επενδυτές να πάρουν μέτρα», υποστήριξε.

Νωρίτερα είχε τονίσει για τη ματαίωση του ντέρμπι:

«Βλέπω μια προσέγγιση στο θέμα από δημοσιογράφους ανάλογα από που πληρώνονται. Θα πω λοιπόν ότι είμαι κάθετος σε ό,τι αφορά τη βία. Πρέπει να απομακρυνθεί μια για πάντα από τα γήπεδα. Και οι υγιείς φίλαθλοι να τους αποβάλλουν. Καμία ΠΑΕ όμως δεν έχει δυνατότητα να αποβάλλει αυτούς τους αλητήριους. Πρέπει ,όμως να δούμε πως δημιουργείται η βία. Η βία δημιουργείται από την αδικία. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει ισονομία. Το 2013 ο Παναιτωλικός έπαιξε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ένα 15λεπτο πριν τη σέντρα πετάχτηκε μια φωτοβολίδα η οποία έσκασε στα χέρια ποδοσφαιριστή. Αυτός κινδύνεψε να χάσει το χέρι του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το ματς έγινε κανονικά και δεν θυμάμαι εάν επιβλήθηκε κάποια ποινή. Μακάρι να εφαρμοστεί ο κανονισμός προς όλες τις κατευθύνσεις. Να τελειώσει το πανηγύρι», τόνισε και κατέληξε αναρωτώμενος για τον λόγο που ο διαιτητής βγήκε να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο...

«Μετά βλέπουμε ότι ο διαιτητής βγαίνει έξω. Γιατί βγαίνει; Για να διαπιστώσει εάν οι συνθήκες ήταν τέτοιες που θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι. Αφού λοιπόν βλέπει ότι όλα είναι καλά έπρεπε να το ξεκινήσει. Θεωρώ ότι υπήρχε τρομερή πίεση».