noodles volos banner

Λότφι: «Η ήττα από τον Ολυμπιακό πλήγωσε τον εγωισμό μας»

Για το σημαντικό ρόλο που έπαιξε η ήττα από τον Ολυμπιακό στην ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών τους και στον τρόπο που λειτούργησε για να έρθει η ανατροπή και η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου να διεκδικεί την απευθείας παραμονή της στην Α1 ΕΣΚΑΘ, στάθηκε ο προπονητής της νεοφώτιστης ομάδας, Πάρις Λότφι, σε δηλώσεις του στο magnesiasports. Το μεγάλο και τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την Ανάληψη πλησιάζει και όποια από τις δυο ομάδες κερδίσει ανανεώνει αυτόματα τη συμμετοχή της στην κατηγορία και για τη νέα σεζόν.

«Η ομάδα μας πέρασε από χίλια κύματα φέτος και πριν από δύο μήνες, για πολλούς το μέλλον μας ήταν προεξοφλημένο, αφού είχαμε κολλήσει στην ουρά της βαθμολογίας. Αναγεννηθήκαμε από τις στάχτες μας και αφού αντιληφθήκαμε την πραγματική μας δυναμική, τα παιδιά εμφάνισαν το μαχητικό πνεύμα που τους διακρίνει. Έτσι με πείσμα, πίστη και αυταπάρνηση καταφέραμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση με συνεχείς επιτυχίες. Αυτό κάναμε και μετά το άδοξο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, που πλήγωσε τον εγωισμό μας. Το γεγονός αυτό μας έδωσε εκ νέου ώθηση για δύο πολύ σημαντικές νίκες».

Για το παιχνίδι με την Ανάληψη ο νεαρός τεχνικός δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Ανάληψη είναι ένας πραγματικός τελικός για την ιστορία των δύο συλλόγων για διαφορετικούς λόγους. Σε έναν τελικό δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα. Πιστεύω πώς θα γίνει ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι, όμως αυτό που σίγουρα μπορώ να προβλέψω είναι πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη. Έτοιμη να παλέψει με πάθος μέχρι το σφύριγμα της λήξης για την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία».