noodles volos banner

Τα παίζουν όλα σε δύο αγωνιστικές, Ανάληψη και ΑΕΒΔ

Ανάμεσα σε δύο Βολιώτικες ομάδες, την Ανάληψη και την ΑΕΒΔ, φαίνεται πως θα παιχτούν μία θέση απευθείας παραμονής και το μπαράζ σωτηρίας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι δυο ομάδες τα παίζουν όλα για όλα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ στην αυλαία παίζουν μεταξύ τους με το παιχνίδι να κρίνει παραμονή ή μπαράζ.

Την επόμενη αγωνιστική, η Ανάληψη αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ισχυρό Ερμή Αγιάς, ενώ η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου, φιλοξενείται από τον αδιάφορο ΓΣ Αλμυρού, που έχει ήδη «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση. Αυτή τη στιγμή το προβάδισμα το έχει η ΑΕΒΔ, αφού παρά την ισοβαθμία, έχει κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι την Ανάληψη και λόγω του γεγονότος ότι κρατά και μία διαφορά οκτώ πόντων από τη νίκη της στο ΕΑΚ.

Η ομάδα που θα πάρει την προτελευταία θέση θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω αγώνα μπαράζ, ενώ η άλλη θα πανηγυρίσει την απευθείας παραμονή της.

Οσον αφορά τώρα, τη Νίκαια, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τριπλή ισοβαθμία με ΑΕΒΔ και Ανάληψη, αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ την τελευταία παίζει με τον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο, επομένως και αδιάφορο, Κεραυνό Λάρισας. Έτσι όλα δείχνουν ότι θα είναι η μία από τις δυο ομάδες που θα παραμείνουν χωρίς μπαράζ στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η άλλη θα κριθεί εκτός απροόπτου από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής.