noodles volos banner

Τον υποχρέωσαν σε ήττα

 

Αδιάφορος ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου που παίζει πλέον μόνο για τη φανέλα του και για την τιμή του στην Α1 ΕΣΚΑΘ, αφού δεν κινδυνεύει, αλλά και δεν έχει πλέον ελπίδες για τα πλέι οφ, γνώρισε μία… υποχρεωτική ήττα από τον Σπάρτακο εκτός έδρας. Η ομάδα της Λάρισας καίγονταν για τους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της και ο διαιτητής Πανταζής έκανε ότι περνά από το χέρι του για να πάρει η γηπεδούχος ομάδα το ροζ φύλλο.

Ο Γυμναστικός ηττήθηκε με 61-60 στα τελευταία δευτερόλεπτα, κι ενώ είχε βρεθεί να προηγείται μέχρι και με 15 πόντους. Τα φαλτσοσφυρίγματα εκνεύρισαν τους φιλοξενούμενους τους έβγαλαν εκτός ρυθμού, ενώ στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα που κρίθηκε το ματς κι ενώ ήταν στο 60-60, έχασε δύο βολές ο Κωστούλας και στη συνέχεια δόθηκε ένα ανύπαρκτο φάουλ για να πετύχουν μία στις δύο βολές οι γηπεδούχοι και να κερδίσουν.

Ο ΓΣ Βόλου, που αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Τσαβέ και Γκουγκουτούδη, με τους Γιώργο Κοσμάτο και Γιώργο Ντάκη να δίνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στους μικρούς καλαθοσφαιριστές που είχαν μαζί τους, έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε διψήφια διαφορά πόντων έως και την τέταρτη περίοδο. Στα τελευταία λεπτά όμως οι γηπεδούχοι με τη βοήθεια και της διαιτησίας κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Διαιτητές: Πανταζής-Δόλγυρας

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 22-33, 45-45, 61-60

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Καλέσιος): Βουλγαρούλης, Σπύρου 8 (1), Μουράτης 8 (2), Καφάσης 2, Ντάλος, Κοτσώνας 14 (1), Μπακούιας 2, Γκουνταράκης, Κρικώνης 12 (1), Καραδήμας 15 (1)

ΓΣ ΒΟΛΟΥ: Κωστούλας, Βαλαγιάννης 2, Τσαπραϊλης 16 (1), Παλάσκας, Σουλιώτης, Χατζόπουλος 4, Δραγατσίκης, Καραρήγας 10 (1), Χατζάκος, Ζαρογιάννης 26 (1) 

 

Last modified onSaturday, 14 March 2015 20:11