noodles volos banner

Νέο διπλό ο Ολυμπιακός

Δεύτερο συνεχόμενο διπλό σε τοπικό ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αυτή τη φορά επικράτησε του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» με 76-81 και πλέον ανανέωσε και τυπικά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον κόσμο να γεμίζει το κλειστό γυμναστήριο και να δημιουργεί μία ωραία ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο ουσιαστικός και είχε περισσότερες λύσεις, ενώ ο Γυμναστικός στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις και παραδόθηκε παρά την καλή του εμφάνιση, που άφησε άπαντες ικανοποιημένους.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι με τους Καλογερόπουλο και Παυλόπουλο πρώτα «βιολιά» στην επίθεση κατάφεραν να πάρουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ. Ο δεύτερος μάλιστα πέτυχε τους 12 από τους 24 πόντους που έβαλε συνολικά στην πρώτη περίοδο.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε επιθετικά και με τον ρυθμό του και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Έτσι «έχτισε» μια διαφορά δέκα πόντων. Ο ΓΣΒ ανέτρεψε το σκηνικό με καλή άμυνα και με τον Καραρήγα κυρίως να είναι εύστοχος από την περιφέρεια στο τρίτο δεκάλεπτο. Πέρασε με 52-50 μπροστά, προηγήθηκε μέχρι και με έξι πόντους, ενώ έκλεισε το δεκάλεπτο στο 63-61. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη είχε στο μεγαλύτερο μέρος ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ο Αλεξίου όμως με τρίποντο έδωσε δύο λεπτά πριν το τέλος ξανά «ανάσα» στον Ολυμπιακό που πέρασε μπροστά, ενώ με τέσσερις δικές του βολές τελικά οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο ροζ φύλλο.

Τα δεκάλεπτα: 25-30, 36-46, 63-61, 76-81

ΓΣ ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος-Ντάκης): Κωστούλας 6 (1), Βαλαγιάννης, Τσαπραϊλης 22 (2), Γουμενόπουλος, Σουλιώτης, Χατζόπουλος 3, Δραγατσίκης, Καραρήγας 19 (3), Χατζηεφραιμίδης, Ζαρογιάννης 26 (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μαυρομιχάλης): Αχριάνης 2, Καλογερόπουλος 12 (1), Θέος, Αλεξίου 14 (2), Παραλίκης, Κατσουλάρης, Παυλόπουλος 24 (4), Καραθάνος 2, Φωσσές 9, Αναστασόπουλος 2, Μαυροφώτης 7 (1), Βασιλείου 9. 

 

Last modified onSaturday, 07 March 2015 23:47