noodles volos banner

Κέρδισε τη μάχη η Ανάληψη

 

Ένα ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ ανάμεσα σε Ανάληψη και Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου. Οι δύο ομάδες ήθελαν η κάθεμία από την πλευρά της για διαφορετικούς λόγους το ροζ φύλλο, με την Ανάληψη να είναι αυτή που γέλασε στο τέλος και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 70-59 με το παιχνίδι να κρίνεται το τελευταίο τρίλεπτο.

Το ματς ήταν ντέρμπι και πήγαινε πόντο, πόντο μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο της τέταρτης περιόδου. Εκεί «χτύπησε» ο Κοντάκης με δύο τρίποντα για τους γηπεδούχους και οι παίκτες του Γυμναστικού δεν έδειξαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το ματς. Έτσι στο τελευταίο τρίλεπτο η Ανάληψη κατάφερε να πάρει και τη διαφορά.

Για τον ΓΣΒ απουσίαζαν οι Καραρήγας και Σουλιώτης και το κενό τους φάνηκε ιδιαίτερη στην περιφερειακή άμυνα, όπου η ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου έδειξε αδυναμίες.

Από τους γηπεδούχους κορυφαίοι ήταν οι Κοντάκης με 23 και Ίλτσογλου με 20, ενώ πρώτος σκόρερ του Γ.Σ.Β. ήταν ο Ζαρογιάννης με 22.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 31-30, 48-48, 70-59

ΑΝΑΛΗΨΗ (Βλιώρας-Καμακάς): Ίλτσογλου 19 (2), Φωτιάδης Κ. Γαλανάκης 3, Κοντάκης 23 (4), Σιλεόπουλος 8, Φωτιάδης Φ. 13 (1), Ευαγγελινός, Τσακιρόπουλος 4, Παπαζήσης, Λουλούδης.

ΓΣ ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος-Ντάκης): Κωστούλας 3 (1), Βαλαγιάννης, Τσαπραϊλης 19 (2), Γουμενόπουλος, Ηλιόπουλος, Χατζόπουλος 3, Τσαβές 10, Δεμίρης, Χατζάκος, Δραγατσίκης 2, Γκουγκουτούδης, Ζαρογιάννης 22. 

 

Last modified onSaturday, 28 February 2015 22:33