noodles volos banner

Στον Αλμυρό το ντέρμπι

Ο Αλμυρός ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ΓΣ Βόλου. Οι παίκτες του Θανάση Φλεβάρη εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους αλλά και το γεγονός ότι ήταν αρκετοί από αυτούς σε καλή μέρα και κέρδισαν με 82-66 τον ΓΣΒ στο ντέρμπι της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα ήταν αμφίρροπα, με τον Αλμυρό να μην μπορεί να ξεφύγει και τη Βολιώτικη ομάδα να προηγείται με ένα καλάθι στο ημίχρονο. Ο ΓΣ Βόλου όμως είχε πρόβλημα στην αντιμετώπιση του Στάμου μέσα στη ρακέτα, ενώ και από την περιφέρεια Καραγιώργος και Σαμαράς έκαναν καλή δουλειά για τους γηπεδούχους. Έτσι ο Αλμυρός άρχισε να χτίζει διαφορά από την τρίτη περίοδο. Η ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου υπέπεσε συνολικά σε δεκαεπτά λάθη, ενώ αυτή του Θανάση Φλεβάρη παρουσιάστηκε ιδιαίτερα εύστοχη από την περιφέρεια πετυχαίνοντας δέκα τρίποντα. Αυτά τα δύο στατιστικά στοιχεία ήταν σημαντικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η διαφορά πήρε διαστάσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν συμπληρώσει νωρίς τα φάουλ και να στέλνουν αρκετά συχνά τους παίκτες του Αλμυρού στις ελεύθερες βολές.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 34-36, 55-49, 82-66

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Φλεβάρης): Κοντοστάθης, Καραγιώργος 19 (1), Σαμαράς 14 (1), Αναγνωστόπουλος 7 (2), Συνάζος, Στάμος 16, Καραμανλής 5, Μαμούρας, Θέος 9 (1), Χρηστομάνος 6 (2), Βαλαμούτης 6 (2)

ΓΣ ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος-Ντάκης): Κωστούλας, Βαλαγιάννης, Τσαπραϊλης 10 (1), Παλάσκας, Σουλιώτης 9 (1), Χατζόπουλος 2, Τσαβές 10, Καραρήγας 9 (1), Χατζηεφραιμίδης, Γκουγκουτούδης, Ζαρογιάννης 28 (2) 

 

Last modified onSaturday, 31 January 2015 20:33