noodles volos banner

Με κέρδος τους πιτσιρικάδες, βαριά ήττα για την ΑΕΒΔ

Μπορεί άραγε μία βαριά ήττα με νταμπλ σκορ να έχει και οφέλη για μία ομάδα; Για μία νεοφώτιστη ομάδα όπως η ΑΕΒΔ και κόντρα στο απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ μπορεί μία τέτοιου είδους ήττα να έχει και οφέλη. Οι Βολιώτες ηττήθηκαν με 112-56 από τον πρωτοπόρο Ερμή για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, αλλά ήταν μία ήττα που αναμφίβολα εκτός από αναμενόμενη, δεν πείραξε κανέναν. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Πάρις Λότφι, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για αρκετό χρόνο πιτσιρικάδες από το παιδικό τμήμα, ώστε να πάρουν εμπειρίες ανταγωνιζόμενοι παίκτες μεγαλυτέρων κατηγοριών, όπως έχει ο Ερμής στο ρόστερ του και να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Το παιχνίδι δεν αντέχει στην κριτική, αφού οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας. Το ματς εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία και είχε ενδιαφέρον μόνο για την απόδοση των μικρών της ΑΕΒΔ στο παρκέ. Οι νεαροί άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας, δείχνοντας καλά στοιχεία και αυτό είναι ότι κρατάει η ΑΕΒΔ από το παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς. 

Τα δεκάλεπτα: 32-11, 63-22, 95-42, 112-56  

ΑΕΒΔ (Λότφι): Στύλας 3, Αγαπητός, Τζοκάι 5, Σπανόπουλος 2, Χαρχαρής 4, Καρπέτης 11, Ιωαννίδης, Βλάχος, Κοψιαλής 4, Ρόσιος 3, Κατσαφούρης 10, Ιωαννίδης 8, Παπαδήμας 2, Βλάχος 3  

 

 

Last modified onSaturday, 31 January 2015 19:00