noodles volos banner

Μαυρομιχάλης: «Υπάρχει διάθεση και υλικό»

Ο Φώνης Μαυρομιχάλης ανέλαβε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την παραίτηση του Λάμπρου Πρέκα. Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ. Μιλώντας στο magnesiasports είπε ότι διέκρινε θέληση στους παίκτες του από τις πρώτες προπονήσεις, ωστόσο απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τόνισε ότι στόχος είναι να μπουν οι βάσεις στην ομάδα και προσεχθούν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές.

«Υλικό υπάρχει καλό στην ομάδα. Στις προπονήσεις είδα διάθεση και ότι τα παιδιά θέλουν να παίξουν καλό μπάσκετ. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και με επαγγελματικές υποχρεώσεις των παιδιών, αλλά θα τα δούμε και θα προσπαθήσουμε να τα ξεπεράσουμε».

Για τον στόχο της ομάδας και αν ο ίδιος βάζει ψηλά τον πήχη: «Στόχος της ομάδας είναι να παίξει ελκυστικό μπάσκετ. Δεν υπάρχει λόγος να λέμε μεγάλα λόγια για αλλαγή κατηγορίας, όταν άλλες ομάδες έχουν ρίξει πολλά χρήματα και έχουν μπάτζετ ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Εμείς θέλουμε να βάλουμε στέρεες βάσεις στην ομάδα και μέσα από την όλη προσπάθεια και με τη βοήθεια των έμπειρων παικτών, να δώσουμε ευκαιρίες και να ρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο το βάρος στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας».