noodles volos banner

Αγχωτική νίκη για τον ΓΣ Βόλου

Αγχωτικό ροζ φύλλο για τον ΓΣ Βόλου, που διατηρώντας διαφορά κοντά στους δέκα πόντους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος έκανε ντέρμπι το ματς με τον Σπάρτακο. Η ομάδα των Κοσμάτου-Ντάκη κέρδισε 69-65, χάρη στην ευστοχία του Χρήστου Ζαρογιάννη από τη γραμμή των βολών στο φινάλε.

Ο ΓΣ Βόλου ξεκίνησε καλά το ματς, πήρε διψήφια διαφορά που όμως οι Λαρισαίοι ροκάνισαν. Με καλύτερη άμυνα στη β' περίοδο, το ημίχρονο έκλεισε στο +12 για τους γηπεδούχους, που διατήρησαν τη διαφορά και στο τρίτο δεκάλεπτο. Όμως η κούραση, σε συνδυασμό με την αστοχία και τα αρκετά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, έδωσαν το δικαίωμα στον Σπάρτακο να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης. Το σκορ μειώθηκε 62-59 στο 39'. Στα κρίσιμα σημεία, “μίλησε” ο Ζαρογιάννης καθώς είχε 7/9 εύστοχε βολές στο τελευταίο τρίλεπτο και 4/5 στο τελευταίο λεπτό. Έτσι, μπορεί ο ΓΣ Βόλου να ήταν νευρικός κι άστοχος στη σημερινή συνάντηση (δεν πέτυχε τρίποντο σε πέντε προσπάθειες), πήρε όμως το ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 21-17, 39-27, 51-42, 69-65
ΓΣ Βόλου (Κοσμάτος-Ντάκης): Βαλαγιάννης, Κωστούλας 2, Τσαπραΐλης 15, Παλάσκας, Σουλιώτης 2, Χατζόπουλος 7, Τσαβές 6, Χατζηεφραιμίδης, Χαντζάκος 2, Δεμίρης 2, Γκουγκουτούδης 7, Ζαρογιάννης 26.
Σπάρτακος (Καλέσιος): Μπακούιας 13, Μουργαρούλης, Αδαμόπουλος 3 (1), Μουράτης, Καφάσης 6, Σπύρου 4, Ντάλος 9, Τσιβόπουλος, Παπαϊωάννου, Κρικώνης 5 (1), Καραδήμας 25 (2).