noodles volos banner

Κατσαλής: «Υπάρχει ταλέντο και όρεξη για δουλειά»

 

Ο Λευτέρης Κατσαλής ανέλαβε να οδηγήσει τη νεοφώτιστη Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Κατσαλής θα έχει πλέον διπλό ρόλο, αφού θα αγωνίζεται και στη Νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μιλώντας στο magnesiasports για τη νέα πρόκληση και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΒΔ, δήλωσε αισιόδοξος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το υλικό της νέας του ομάδας.

Συγκεκριμένα: «Στην ΑΕΒΔ υπάρχει πολύ ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Βρήκα εξαιρετικό κλίμα λόγω των καλών χαρακτήρων των παιδιών και η ομάδα αυτή λειτουργεί εδώ και χρόνια ως οικογένεια. Ο στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε σαν τελικούς και να βγάζουμε έτσι την ανάλογη ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Το υλικό για να επιτευχθεί ο στόχος υπάρχει. Είναι ένα κράμα νεαρών και ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών που πλαισιώνονται από έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και αρχής γενομένη από το επόμενο παιχνίδι θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη». 

 

Last modified onTuesday, 02 December 2014 15:20