noodles volos banner

Νίκη της Σκιάθου σε ένα παιχνίδι που κράτησε τέσσερις ώρες!

 

Τέσσερις ώρες «κράτησε» το παιχνίδι της Σκιάθου με τους Νέους Αθλητές Νίκης στο νησί του Παπαδιαμάντη, λόγω βροχής… Ξεκίνησε στις 17.30 και ολοκληρώθηκε στις 21.30 με τους ανθρώπους της Σκιάθου να σκουπίζουν με πετσέτες το γήπεδο! Η Σκιάθος ήταν η μεγάλη νικήτρια του αγώνα, αφού παρότι στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 34-43, κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 72-53 για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των Νέων Αθλητών, η οποία όχι μόνο δε μας σνόμπαρε, αλλά μας έκανε την τιμή να έρθει στο νησί για να αγωνιστεί!

Επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μου, μιας και όλη την εβδομάδα δεν κάναμε ούτε μια προπόνηση λόγω βροχής, αλλά τα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που κατέκλυσε το δημοτικό σχολείο και μας βοήθησε με τον παλμό του να κερδίσουμε το παιχνίδι πάντα στο μέσα στο φίλαθλο πνεύμα και χωρίς ακρότητες», δήλωσε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της Σκιάθου, Κωνσταντίνος Κρίτσαλος. 

Γ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ (Κρίτσαλος): Γκάγκτζας 2, Τσιμπλιαράκης 4 (1), Μίχας, Παπαδόπουλος Φ. 7, Τελλίδης 17 (1), Ζαφείρης 14 (1), Σβίγκος, Τζούμας 3 (1), Κρίτσαλος 10 (1), Εμμανουήλ 4, Σανίδας 11, Κουκουνασούλης

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ (Κασαπίδης): Μανωλόπουλος 3 (1), Παπανικολάου, Μουχάρεμ 4, Σαπούνης 2, Καραθανάσης 8, Μπέτος, Μπέζος, Μακρόπουλος, Τύμπας 18 (1), Νικολόπουλος 16, Αγάλου-Λωρίτης 1, Πανιόπουλος 1, Παναγιώτου

 

Last modified onSunday, 30 November 2014 14:56