noodles volos banner

Εύκολα σχετικά ο Ολυμπιακός

Σχετικά εύκολα κέρδισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ το Δίλοφο στο ΕΑΚ, με 70-59 και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών. Οι ερυθρόλευκοι με ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο ξέφυγαν στο σκορ και μετά κατάφεραν απλά να συντηρήσουν τη διαφορά.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν σχεδόν μοιρασμένο. Η ομάδα του Θανάση Μπουλιάκη μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με δύο πόντους με το τέλος του. Οι ερυθρόλευκοι του Λάμπρου Πρέκα όμως «πάτησαν γκάζι» στη δεύτερη περίοδο και με εξαιρετική απόδοση και ένα επιμέρους σκορ 24-7, «έχτισε» μία πολύτιμη διαφορά, η οποία έφτασε στη μέγιστη τιμή της στους 20 πόντους στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου (43-23).

Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι απλά συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας. Στο τέλος ο Βολιώτης προπονητής έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και η ομάδα Διλοφου κατάφερε απλά να μειώσει.

Ο προπονητής της ομάδας, Λάμπρος Πρέκας δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: «Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα για διαφόρους λόγους. Ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό, το πρωτάθλημα δείχνει αμφίρροπο, προχωράμε. Είναι λεπτές οι ισορροπίες. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Όταν χαλαρώναμε λίγο, μείωνε η αντίπαλη ομάδα εύκολα. Εμείς κοιτάμε μπροστά».

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 38-23, 49-33, 70-59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας): Παραλίκης 3, Καλογερόπουλος 17 (2), Μακρίδης, Αλεξίου 6 (1), Ντίκας 22, Παυλόπουλος 2, Καραθάνος 8, Φωσσές 5, Αναστασόπουλος, Μαυροφώτης 7 (1), Σακκάς

ΔΙΛΟΦΟ (Μπουλιάκης): Μηλιώνης 4, Χαιρετίδης 11 (2), Κηπουρός 4, Σταυρόπουλος, Ράπτης 12 (1), Καλόγηρος 5, Ντόνας 11 (2), Τσούμας 8, Φλώρος, Αποστολάκης 4