noodles volos banner

Ήττα στην πρεμιέρα για τους Νέους Αθλητές Νίκης

Την ήττα με σκορ 72-55 από τον Φοίβο Γιάννουλης στη Λάρισα γνώρισαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης στην πρεμιέρα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Οι κυανόλευκοι του Θανάση Κασαπίδη με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση για να έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι, που ούτως ή άλλως γνώριζαν από την αρχή ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή.

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης είχαν καλό ξεκίνημα και ήταν μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο με 14-17. Τους πρόδωσε όμως η άμυνα στη δεύτερη περίοδο όπου ο έμπειρος σκόρερ των γηπεδούχων, Θοδωρής Κουτρούλης τους τιμώρησε με τέσσερα απανωτά τρίποντα. Από εκείνο του σημείο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν αρκετά πίσω στο σκορ και κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες ώστε να γυρίσουν το παιχνίδι στην επανάληψη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο πλέι μέικερ της βολιώτικης ομάδας Κώστας Μανωλόπουλος, έδωσε πνοή στους κυανόλευκους με τρία συνεχόμενα εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή των 6.75 μειώνοντας τη διαφορά στους οκτώ πόντους (41-33). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους Νέους Αθλητές Νίκης, καθώς οι αποβολές με πέντε φάουλ του Χρήστου Νικολόπουλου και του Γιώργου Καραθανάση στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης αποδείχθηκαν καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 37-23, 55-40, 72-55

Διαιτητές: Λελούδας, Χριστοδούλου

ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ. (Νταουντάκη): Αγοραστός 2, Γκόγκος, Πάντος, Μακρίδης 4, Κολοβέτσιος 6, Φαρμάκας 2, Δραγατογιάννης 13, Κουτρούλης 18 (4), Λαλάκης 8, Τριανταφυλλίδης 9, Βαφειάδης 2, Τσούμας 8.

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ (Κασαπίδης): Μανωλόπουλος 13 (3), Σούλης, Μουχάρεμ 2, Κοντογιάννης, Καραθανάσης Γ. 8, Παπανικολάου 3 (1), Μακρόπουλος, Τύμπας 11 (1), Νικολόπουλος Χ. 14, Αγάλου-Λωρίτης 4, Σαπούνης, Πανιόπουλος.