noodles volos banner

Απρόσμενη ήττα για τον Ολυμπιακό

Αν ένα αποτέλεσμα θεωρείται έκπληξη στη 2η αγωνιστική της ΕΣΚΑΘ, αυτό είναι αναμφίβολα η ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τον Σπάρτακο στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 68-67. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους, αφού στα τελευταία δευτερόλεπτα, χάθηκε το σημαντικότερο ριμπάουντ του αγώνα που έφερε το νικητήριο καλάθι για τους γηπεδούχους. 

Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα, δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι, αλλά ο Σπάρτακος στην έδρα του εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυνατός. Σίγουρα σε μία εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων του Ολυμπιακού, δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά με τον Βασίλη Ντίκα να εκτίει τη δεύτερη ημέρα της ποινής του και να απουσιάζει και την ομάδα του Βόλου να μη βρίσκεται σε καλή μέρα, ο Σπάρτακος βρήκε την ευκαιρία και "έκλεψε" το ροζ φύλλο. 

Δώδεκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Καλογερόπουλος έφερε τον Ολυμπιακό έναν πόντο μπροστά στο σκορ. Στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων, έγινε ένα άστοχο σουτ, αλλά οι παίκτες της ερυθρόλευκης ομάδας έχασαν το ριμπάουντ. Έτσι ο Μπαγιάκος μάζεψε την μπάλα και στη συνέχεια την άφησε στο καλάθι, γράφοντας το τελικό σκορ και χαρίζοντας ένα υπερπολύτιμο ροζ φύλλο στην ομάδα του. 

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 34-28, 48-46, 68-67 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας): Καλογερόπουλος 23, Μακρίδης, Αλεξίου 10 (2), Ροδολάκης, Παυλόπουλος 8, Καραθάνος 2, Φωσσές 11, Αναστασόπουλος, Μαυροφώτης 13 (1), Βασιλείου 2

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Αβραμόπουλος 5 (1), Μουράτης 10 (1), Ντάλος 12 (2), Μπακούγιας 21, Κρικώνης 6, Καραδήμας 8, Πατούλιας 2 

 

Last modified onSaturday, 01 November 2014 21:06