noodles volos banner

Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά πήρε τη νίκη

Σασπένς σε ένα εύκολο όπως φαινόταν να εξελίσσεται παιχνίδι, αποφάσισε να δώσει ο ΓΣ Βόλου, που αν και δυσκόλεψε από μόνος του τα πράγματα στο τέταρτο δεκάλεπτο, έφυγε με το διπλό και με νίκη 73-64, απέναντι στη Νίκαια, από το κλειστό «Ι. Πατάκης».

Οι Βολιώτες λίγο έλειψε να χριστούν «αυτόχειρες», αφού έφτασαν να προηγούνται με διαφορά που άγγιξε τους 20 πόντους και στο τέλος έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους από το πουθενά να μειώσουν στους πέντε. Με οκτώ λάθη στην τέταρτη περίοδο, οι παίκτες του Γυμναστικού έκαναν «δώρο» εύκολες μπάλες στους αντιπάλους τους, που εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρότητα των φιλοξενούμενων στο πρώτο πεντάλεπτο του τελευταίου δεκαλέπτου και  μείωσαν μέχρι τους πέντε πόντους.

Η ψυχραιμία που επέδειξαν στις ελεύθερες βολές οι Βολιώτες ήταν αυτή που τελικά τους χάρισε το ροζ φύλλο, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι το είχαν «καθαρίσει» από νωρίς, αλλά παραλίγο να πληρώσουν τη σιγουριά τους... 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κωστούλας που αγωνίστηκε για 32 λεπτά και πέτυχε 12 πόντους με τέσσερα στα πέντε δίποντα, ενώ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία είχε και ο Τσαπραϊλης, που σταμάτησε στους 21. 

 

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 32-42, 45-62, 64-73

ΓΣ Βόλου (Κοσμάτος, Ντάκης): Παλάσκας, Κωστούλας 12 (1),Τσαπραϊλης 21 (2), Γουμενόπουλος, Σουλιώτης, Χατζόπουλος 7, Τσαβές 6, Καραρήγας 12 (1), Γκουγκουτούδης, Τσικλιτσής, Δεμίρης, Ζαρογιάννης 14

ΝΙΚΑΙΑ (Παπαθεοδώρου): Γούναρης 5 (1), Μπαταγιάννης 4 (1), Ακρίβος 8 (2), Κυριακόπουλος 13 (1), Κόμνος 2, Δημοβέλης, Τηγανής, Λευκαδίτης 8, Κορκόβελος 6, Τοπαλούδης, Χαλκιάς 7, Πολύζος 12 (2) 

 

 

Last modified onSaturday, 25 October 2014 21:16