noodles volos banner

Ανάληψη: Το μπάσκετ σαν... γιορτή

Η Ανάληψη Βόλου είναι από τις ομάδες με την πιο σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Και αυτό γιατί οι στόχοι της και η φιλοσοφία της είναι ξεκάθαροι και δεν ξεφεύγει από τα πλαίσια της.

Γι αυτό το λόγο στον κυανέρυθρο σύλλογο δεν υπάρχει άγχος, αλλά βλέπουν το μπάσκετ σαν μία γιορτή κάθε Σάββατο και ως διασκέδαση. Φυσικά και υπάρχουν αγωνιστικοί στόχοι, όπως αυτός της αξιόλογης πορείας, ωστόσο η Ανάληψη δεν φτιάχτηκε για να χτυπήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά για να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει να βγάζει προς τα έξω αξιοπρέπεια και υγεία.

Ο Απόστολος Καμακάς, ο προπονητής της ομάδας, με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μίλησε στο magnesiasports για τη φετινή προσπάθεια.

«Εμείς αυτό που περιμένουμε είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα και να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ξεκινάει η διοργάνωση για την οποία προετοιμαζόμαστε εδώ και δύο μήνες και βλέπουμε τον κάθε αγώνα σαν μία μικρή γιορτή. Αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια και να διασκεδάζουμε το μπάσκετ. Μια πορεία αξιόλογη, καλή και ευχάριστη που θα μας αφήσει ευχάριστα συναισθήματα στο τέλος του πρωταθλήματος είναι ο στόχος μας. Αυτό που θέλουμε είναι να ευχαριστηθούν οι παίκτες το μπάσκετ και να μείνει και η διοίκηση ικανοποιημένη από την εικόνα».  

Το Ρόστερ της Ανάληψης

Πλέι μέηκερ

Κοντάκης Βασίλης

Γαλανάκης Νίκος

Ευαγγελινός Βαγγέλης

Σούτινγκ γκαρντ

Γιώργος Ίλτσογλου

Κυριάκος Φωτιάδης

Γιάννης Μπακρατσάς

Σμολ Φόργουορντ

Φώτης Φωτιάδης

Άκης Αποστολίδης

Βασίλης Αδάμης

Πάουερ Φόργουορντ

Παναγιώτης Παπαζήσης

Βαγγέλης Συλεόπουλος

Σέντερ

Λουλούδης Αλέξανδρος

Τσακιρόπουλος Βαγγέλης

Βαρδακώστας Σπύρος