noodles volos banner

Πρεμιέρα με τοπικό ντέρμπι στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Πρώτο τζάμπολ το Σάββατο 25/10 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ 2014-2015 και η πρεμιέρα περιλαμβάνει ένα κλασικό Βολιώτικο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ως τυπικά γηπεδούχος θα υποδεχθεί στο ΕΑΚ στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου την Ανάληψη. Οι δυο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το κύπελλο, όπου οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση, με τους κυανέρυθρους ωστόσο να τους... βάζουν δύσκολα. Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί μέχρι στιγμής φέτος σε επήσημα ματς οι δύο αντίπαλοι και αυτό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα είναι το τρίτο. 

Από κει και πέρα, εντός έδρας πρεμιέρα ως νεοφώτιστη κάνει η ΑΕΒΔ που θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, τον Σπάρτακο. Έξοδος για τον ΓΣ Βόλου στη Λάρισα απέναντι στη Νίκαια, ενώ ο ΓΣ Αλμυρού θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κεραυνό. 

Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες για να δείτε το πρόγραμμα, τους διαιτητές και τους κριτές των αγώνων. Για να δείτε τα αφιερώματα στις ομάδες κάντε κλικ πάνω στα ονόματα τους. (Τα αφιερώματα για την Ανάληψη και τον ΓΣ Αλμυρού θα δημοσιευτούν την Παρασκευή).

Last modified onThursday, 23 October 2014 16:26