noodles volos banner

ΓΣ Βόλου: Ανανεωμένος με νέα φιλοσοφία

Ανανεωμένος θα παραταχθεί ο ΓΣ Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη είναι έτοιμη για μία εντελώς καινούρια πρόκληση, αφού σε σχέση με τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται αρκετά αλλαγμένη και με πολλά νεαρά παιδιά στις τάξεις της. Οι έμπειροι Τσαπραϊλης, Ζαρογιάννης και Τσαβές που παρέμειναν από πέρυσι έχουν τον ρόλο του καθοδηγητή στο γήπεδο για τους νεαρούς που πλαισιώνουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

 

Η προώθηση νεαρών παιδιών από τις Ακαδημίες και η ανάδειξη τους είναι η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίζεται η ανανέωση.

Ο Γιώργος Κοσμάτος μιλώντας στο magnesiasports έθεσε τον στόχο της φετινής σεζόν: «Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο ιδιαίτερα για εμάς. Σίγουρα αποδυναμωθήκαμε, αφού μας έφυγαν οι τέσσερις βασικοί περιφερειακοί μας παίκτες. Κάναμε μία ανανέωση και ποντάρουμε σε νέα παιδιά. Πρέπει να δουλέψουμε για να βρεθεί η ομάδα στο γήπεδο. Οι περισσότεροι παίκτες είναι καινούριοι και αυτό είναι δύσκολο.

Βλέπω ότι η Αγιά έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα στη δεύτερη θέση και από κει και πέρα οι υπόλοιποι είμαστε στο ίδιο περίπου επίπεδο. Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο νωρίς την παραμονή, να πάρουν εμπειρίες τα νέα παιδιά και να έχουμε έναν άνετο δεύτερο γύρο, ώστε να μπορούμε να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο».

Το ρόστερ του ΓΣ Βόλου

Ονοματεπώνυμο

Προηγ. Ομάδα

ΒΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ

από υποδομές Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

ΓΚΟΥΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

από Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

ΓΟΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΘΗΣ

ΔΕΜΙΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

από BC VOLOS

ΔΡΑΓΑΤΖΙΚΗΣ

ΟΡΦΕΑΣ

Από υποδομές Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

ΕΞΙΖΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

από ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΗΣΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

από ΦΙΛΛΙΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΚΑΡΑΡΗΓΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ

από ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΚΟΡΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

από υποδομές Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

από ΑΙΟΛΙΚΟ ΒΟΛΟΥ

ΜΑΣΤΡΑΦΤΣΗΣ

ΝΙΚΟΣ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ

από υποδομές Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

από Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

ΤΣΑΒΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ

ΤΣΑΠΡΑΪΛΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ

ΤΣΙΓΚΛΙΤΣΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

από υποδομές Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

ΤΥΜΠΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

από υποδομές Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

 

Last modified onThursday, 23 October 2014 15:01