noodles volos banner

Στον Ερμή Αγιάς ο Νέστορας Κόμματος!

Έναν ξεχωριστό αντίπαλο θα βρουν απέναντί τους οι ομάδες της Μαγνησίας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Νέστορας Κόμματος θα ενισχύσει τη φετινή σεζόν τον Ερμή Αγιάς! Χθες εκδόθηκε το δελτίο του και στα 37 του χρόνια, αναμένεται να αποτελέσει την "ατραξιόν" της κατηγορίας.
Ο Κόμματος έκανε τα πρώτα του βήματα από τον Περσέα και μετά στον ΓΣΛ. Το 2000 πήγε στον Μακεδονικό, κατόπιν στον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο και από εκεί στον Αρη. Κατά την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, ως παίκτης του Αρη Θεσσαλονίκης, ο Κόμματος ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με μέσο όρο 21 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ την ίδια χρονιά αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Ελληνικού All-Star Game.
Είναι ο πρώτος Ελληνας καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε ποτέ στην ισραηλινή ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2005. Αγωνίστηκε επίσης σε Ιταλία και Ισπανία, στις Φορτιτούντο και Κάχα Σαν Φερνάντο, ενώ το 2007 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη ρωσική Λοκομοτίβ Ροστόφ. Την περίοδο 2008-2009 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα της ΑΕΛ και μετά σε ΓΣ Ολύμπια, Μαρούσι, Μερσίν (Τουρκία), Παλλακανέστρο Σαντιμο (Ιταλία), Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Κολοσσό Ρόδου. Τον τελευταίο μήνα προπονούταν στην Αγιά με τον Ερμή.

eleftheria.gr