noodles volos banner

Πρέκας: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

 Ο Λάμπρος Πρέκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της Ανάληψης και την πρόκριση των ερυθρολεύκων στους οκτώ του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, μίλησε στο magnesiasports για την ομάδα του και για την παρουσία της στο παιχνίδι. Ο Βολιώτης τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα και περιμένει να βρουν ρυθμό κι άλλοι παίκτες.

Συγκεκριμένα:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ομάδα του: «Ήμασταν καλύτεροι από την Τετάρτη.  Παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, χαλαρώσαμε και βάλαμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι από το πουθενά στο τέλος. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε σωστά. Για μένα όλα αυτά είναι φυσιολογικά για την περίοδο που βρίσκεται η ομάδα».

Για τη συνέχεια και για το γεγονός ότι διαθέτει η ομάδα πολλές λύσεις: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θέλουμε δουλειά. Το ξέρουμε αυτό. Έχουμε παιδιά με επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να ακολουθούν όλες τις προπονήσεις, όμως έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμο. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Αλεξίου, που θα μας δώσει κι άλλες λύσεις, περιμένουμε να βρουν ρυθμό παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα όπως οι Παυλόπουλος και Καλογερόπουλος, που ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν στο παρκέ, ενώ αρχίζουν να μας βοηθούν και οι νεαροί, όπως ο Μακρίδης που από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι καλύτερος αλλά και τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά».

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο έμπειρος Βολιώτης προπονητής και για την Ανάληψη: «Θεωρώ ότι η Ανάληψη θα είναι μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Είναι μία μάδα με καλή περιφέρεια, που θα παίζει χωρίς άγχος, παίζει ένα ελεύθερο παιχνίδι και όποιος την υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εμάς ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Για αυτό θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Στο παιχνίδι με την Ανάληψη όταν τρέξαμε παίξαμε όμορφο μπάσκετ και είχαμε καλή κυκλοφορία. Αυτό μου αρέσει εμένα. Η ομάδα θα βρει λύσεις. Θέλει υπομονή και δουλειά». 

 

Last modified onSaturday, 11 October 2014 22:20