noodles volos banner

Πρόκριση στις λεπτομέρειες για τον Αλμυρό κόντρα στην ΑΕΒΔ

Ο πιο έμπειρος Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, ήταν αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ. Στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της πρώτης φάσης, η νεοφώτιστη ΑΕΒΔ μπορεί να έμεινε απ’ έξω από τη συνέχεια με δύο ήττες, όμως η αλήθεια είναι ότι κέρδισε τις εντυπώσεις αφού και στα δυο ματς όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στον επαναληπτικό, οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη με τέσσερις πόντους για να πάρουν το εισιτήριο, αλλά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ακριβώς με αυτή τη διαφορά και πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 56-52 υπέρ του φιλοξενούμενου Αλμυρού, με την ΑΕΒΔ να χάνει ευκαιρίες στα τελευταία δευτερόλεπτα και για να κερδίσει και για να προκριθεί. Συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 52-52, όμως ήταν άστοχοι στις τελευταίες επιλογές τους, ενώ μην έχοντας άλλη επιλογή και προσπαθώντας να σταματήσουν τον χρόνο έστελναν τους Αλμυριώτες στη γραμμή των ελευθέρων βολών. 

Τα δεκάλεπτα: 9-13, 18-31, 35-39, 52-56

ΑΕΒΔ (Στρατίκης): Στύλας 11 (1), Ιωαννίδης 4, Καζεπίδης 2, Καρπέτης 9 (1), Βλάχος, Κατσαφούρης 11 (2), Παπαδήμας 10 (3), Κοψιαλής 6 (2), Χαρχαρής

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Φλεβάρης): Μαμούρας 1, Καραγιώργος 9, Σαμαράς 15 (1), Σινάζος, Στάμος 10, Μητρουλάς 2, Θέος 6, Βαλαμούτης 11 (1)