noodles volos banner

Φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου υποδέχτηκε την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» τον Ολυμπιακό σε ένα φιλικό παιχνίδι, που βοήθησε τους δυο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σκορ δεν κρατήθηκε και το φιλικό είχε περισσότερο τον χαρακτήρα ενός δυνατού διπλού προπόνησης για τις δυο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με τον Γιώργο Κοσμάτο και τον Λάμπρο Πρέκα να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους καλαθοσφαιριστές τους και να κάνουν τις δοκιμές τους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο παρκέ από τους «μαυραετούς» που αγωνίστηκαν όμως με βασικές απουσίες, αφού δεν έπαιξαν οι Ζαρογιάννης και Τσαβές, δύο βασικά στελέχη της ομάδας, που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Από τον Ολυμπιακό δεν χρησιμοποιήθηκε ο Φωσσές.

Το ντεμπούτο του με τους ερυθρόλευκους έκανε ο Βασιλείου, το δελτίο του οποίου αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν θα μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι του κυπέλλου με τους Νέους Αθλητές. 

 

Last modified onMonday, 15 September 2014 00:31