noodles volos banner

Άρχισαν τα... βάσανα για τους καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού (photos)

Τα… βάσανα ξεκίνησαν για τους καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, που το απόγευμα είχαν την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Παρουσία του προέδρου του συλλόγου, Νίκου Τσεκούρα, που μίλησε στους παίκτες, αλλά και του αντιπροέδρου του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και προπονητή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, Μιχάλη Καπουρνιώτη, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Λάμπρου Πρέκα, που παρέμεινε στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Από πλευράς διοίκησης ήταν στην πρώτη προπόνηση και οι κ.κ. Γανώσης, Ρούμπος και Σαχίνης. Στους καλαθοσφαιριστές μοιράστηκε μάλιστα και αθλητικό υλικό, ρούχα προπόνησης και σάκοι.  

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν 14 καλαθοσφαιριστές και συγκεκριμένοι οι: Αναστασόπουλος, Αχριάνης, Παραλίκης, Μακρίδης, Φωσσές, Ροδολάκης, Μαυροφώτης, Ντίκας, Καλογερόπουλος, Παυλόπουλος, Καραθάνος, Θέος, Σακκάς και Αλεξίου. Απών ήταν μόνο ο Νίκος Κοσμάς.

Πρέκας: Ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι

Ο Βολιώτης προπονητής, Λάμπρος Πρέκας, μιλώντας στο magnesiasports λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης είπε ότι στόχος της ομάδας είναι να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και να μπει στα μπαράζ.  

«Να έχουμε υγεία πρώτα απ’ όλα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά από την περσινή. Θα προχωρήσει δηλαδή η ομάδα ένα βήμα περισσότερο. Λόγια δεν θέλουμε πολλά, έργα θέλουμε στο γήπεδο, να μπορούμε να δουλέψουμε. Αυτό που στοχεύουμε είναι να είμαστε στα μπαράζ. Αυτό είναι για μας το βήμα παραπάνω. Έχουν ενισχυθεί κάποιες ομάδες πάρα πολύ, διαθέτοντας μπάτζετ που μπορεί να μην τα έχουν ακόμα και ομάδες της Β’ Εθνικής. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι με τα χρήματα μπορεί να πετύχει κανείς. Μέχρι τον Απρίλιο που θα γίνουν τα μπαράζ, κανείς δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες εκείνη την εποχή».

Last modified onMonday, 25 August 2014 20:54