noodles volos banner

Παυλόπουλος: «Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους ανθρώπους του ΓΣΒ»

Από 10 χρονών ο Θανάσης Παυλόπουλος "υπηρέτησε" τον ΓΣ Βόλου. Με μία διακοπή κάποιων χρόνων λόγω των σπουδών του στην Αγγλία, ενισχύει τον Γυμναστικό εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος πολλοί παραξενεύτηκαν από την επιλογή του να αφήσει την ομάδα για τον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος γκαρντ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του συλλόγου που ξεκίνησε και όπως τονίζει τον πρώτο λόγο συνεχίζει να τον έχει ο ΓΣΒ για τον ίδιο, αφού έφυγε με έναν χρόνο υποσχετική.

«Πρώτη φορά φεύγω από τον Γυμναστικό. Μετά από τόσα χρόνια ήθελα απλά να κάνω μία αλλαγή και να δοκιμάσω κι αλλού. Το είχα πάρει απόφαση, το είχα ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας και εκείνοι δεν μου έφεραν αντίρρηση τελικά. Εχω σε μεγάλη εκτίμηση τους προπονητές μου, Γιώργο Κοσμάτο, Γιώργο Ντάκη και τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Κουρουπάκη. Έχω άριστες σχέσεις μαζί τους και μαζί με όλα τα παιδιά της ομάδας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα».

Για τη συνέχεια, που θα τον βρει τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου: «Νομίζω ότι το στυλ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού μου ταιριάζει περισσότερο. Πιστεύω ότι θα υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας. Είμαστε όλα τα παιδιά φίλοι άλλωστε μεταξύ μας, γνωριζόμαστε. Με τον κ. Πρέκα δεν έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι άριστη».

Για το αν μπορεί φέτος ο Ολυμπιακός να πετύχει την άνοδο: «Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας την άνοδο. Δεν ξέρω όμως πόσο έχουν δυναμώσει οι υπόλοιπες ομάδες για να οριοθετήσουμε στόχους. Στόχος είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ, αφήνοντας σε κάθε παιχνίδι ευχαριστημένο τον κόσμο και να κάνουμε μία καλή πορεία. Από κει και πέρα μακάρι να έρθει και η άνοδος. Ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο».